Τρίτη, 30η Απριλίου 2024  3:37 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024 18:19

Στο Αγρίνιο το Final 4 παίδων της ΕΣΚΑΒΔΕ- Διεκδικεί το τρόπαιο ο ΠΑΣ Ιωνικός ’80 (Σ/Κ 20-21/4/2024)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η ομάδα παίδων μπάσκετ του ΠΑΣ Ιωνικού ’80 συμμετέχει στη τελική φάση Final 4 της ΕΣΚΑΒΔΕ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου 2024 στο κλειστό ΔΑΚ Αγρινίου «Μ. Κούσης».

Ένα αθλητικό γεγονός-γιορτή το οποίο φιλοξενείται για πρώτη φορά στην πόλη του Αγρινίου ως αποτέλεσμα των εξαιρετικών εμφανίσεων της ομάδας του Ιωνικού καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστική περιόδου 2023-2024.

Ο ΠΑΣ Ιωνικός ’80, ως οικοδεσπότης, αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση:

«Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές αλλά και τους προπονητές του συλλόγου μας που απέδειξαν πως μόνο με σκληρή δουλειά έρχονται οι επιτυχίες και οι μεγάλες διακρίσεις!

Το ΔΣ του συλλόγου μας με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια καλωσορίζει στην πόλη μας τις ομάδες:

•Α.Γ.Σ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
•ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟΣ Γ.Σ.
•Β.Α.Ο. ΑΡΤΑΣ

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την πολύτιμη βοήθεια τους τον Δήμαρχο Αγρινίου κ. Παπαναστασίου και τους αρμόδιους αντιδημάρχους, καθώς και τους παρακάτω φίλους-υποστηρικτές του συλλόγου που στάθηκαν έμπρακτα δίπλα σε αυτό το τόσο σημαντικό γεγονός για μας αλλά και την πόλη».

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 227 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024 18:24
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.