Κυριακή, 28η Απριλίου 2024  8:33 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 18:57

Παναιτωλικός: Απαγόρευση μετακίνησης των οπαδών του στα Γιάννενα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Χωρίς οπαδούς του Παναιτωλικού θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της 2η αγωνιστικής των playouts της Stoiximan Super League με τον ΠΑΣ Γιάννινα (30/3, 19:30) στους «Ζωσιμάδες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου ανακοινώνεται ότι,η σύμφωνα με Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση καθώς και διάθεση εισιτηρίων σε φιλάθλους της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 2ης αγωνιστικής των Playouts της SUPER LEAGUE 1, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ – Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 30/03/2024 και ώρα 19:30 στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες», για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Διαβάστηκε 274 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.