Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  3:21 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 18:13

Το Δημοτικό Σχολείο Κάτω Ζευγαρακίου Αγρινίου ευχαριστεί εταιρεία για δωρεά πινάκων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τέσσερις σύγχρονοι πίνακες έχουν πάρει τη θέση τους στις αίθουσες του Δημοτικού Σχολείου στο Κάτω Ζευγαράκι Αγρινίου μετά από ευγενική δωρεά της εταιρείας «Γιώτης». 

Για το λόγο αυτό από τη διεύθυνση του σχολείου εστάλη επιστολή με την οποία εκφράζονται ευχαριστίες και η οποία δημοσιοποιήθηκε στον Τύπο.

Η ευχαριστήρια επιστολή του διευθυντή του σχολείου Χρήστου Καραπιπέρη:

Στις 15/2/2024 σας είχαμε στείλει αίτημα για τέσσερις πίνακες λευκούς μαρκαδόρου για το Σχολείο μας, το 6/θέσιο Δημοτικό Κάτω Ζευγαρακίου Αγρινίου, αξίας 700€.

Με την ικανοποίηση του αιτήματός μας, επανέρχομαι για να σας απευθύνω τις ολόθερμες ευχαριστίες μας, τόσο εμένα προσωπικά ,όσο και των συναδέλφων μου εκπαιδευτικών, των μικρών μας μαθητών και των γονιών τους.

Να σας ευχηθούμε να είστε πάντα αρωγοί σε τέτοιου είδους αιτήματα που βοηθούν τα μέγιστα στην εκπαιδευτική διαδικασία και την καθημερινότητα των παιδιών μας.

Η ελληνική εταιρεία τροφίμων και παιδικών τροφών που μ αυτές μεγαλώσαμε τα παιδιά μας, που για 6η χρονιά συνεχίζει το πρόγραμμα «Μια Ελπίδα γεννιέται», το πρόγραμμα Δωρεάς τροφίμων «θρέφουμε με αγάπη», που βρέθηκε στο πλευρό των πληγέντων της Θεσσαλίας, μας κάνει υπερήφανους σαν Έλληνες.

Στο Ζευγαράκι Αγρινίου, έχουμε ένα απ’ τα εργοστάσιά της!!!

Σας ευχόμαστε πάντα να είστε πρωτοπόροι στον τομέα σας, να είστε δυνατοί και ανταγωνιστικοί στην ελληνική και ξένη αγορά, να έχετε υγεία και δύναμη.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 296 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.