Πέμπτη, 2η Μαίου 2024  9:24 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 10:39

Σχολεία: Πότε κλείνουν για Πάσχα, ευρωεκλογές και καλοκαίρι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για να κλείσουν τα σχολεία για το Πάσχα που φέτος πέφτει Κυριακή 5 Μαΐου.

Η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκινάει τη Δευτέρα 29 Απριλίου, έτσι τα σχολεία θα είναι κλειστά από το Σάββατο 27 Απριλίου και μέχρι την Κυριακή 12 Μαΐου. Έτσι οι μαθητές θα επιστρέψουν στα σχολεία από τη Δευτέρα 13 Μαΐου.

Κερδίζουν δύο μέρες ξεκούρασης οι μαθητές λόγω ευρωεκλογών

Φέτος μαθητές και εκπαιδευτικοί λόγω Ευρωεκλογών 2024 θα κερδίσουν δυο μέρες ξεκούρασης από τα μαθήματα (Δημοτικό) και από τις εξετάσεις (Γυμνάσιο – Λύκειο). Καθώς οι ευρωεκλογές θα διεξαχθούν την Κυριακή 9 Ιουνίου και τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά από την Παρασκευή 7 έως και την Δευτέρα 10 Ιουνίου.

Η λήξη των μαθημάτων στα Δημοτικά Σχολεία
Τα δημοτικά σχολεία και τα νηπιαγωγεία κλείνουν κανονικά στις 15 Ιουνίου για τις καλοκαιρινές διακοπές ωστόσο φέτος επειδή 15 Ιουνίου πέφτει Σάββατο, τα σχολεία για καλοκαίρι κλείνουν την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024.

Πότε κλείνουν τα Γυμνάσια και τα Λύκεια
Για τα Λύκεια τα μαθήματα ολοκληρώνονται την Παρασκευή 17 Μαΐου, ενώ για τα Γυμνάσια ολοκληρώνονται την Τετάρτη 29 Μαΐου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, οι ενδοσχολικές εξετάσεις για την Α’ και τη Β’ Λυκείου θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 14 Ιουνίου, αφού 15 Ιουνίου πέφτει Σάββατο.

Οι απολυτήριες εξετάσεις της Γ’ Λυκείου θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 30 Μαΐου.

in.gr

Διαβάστηκε 308 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.