Παρασκευή, 17η Μαίου 2024  3:59 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 02 Μαϊος 2024 11:09

PETE RAFAEL – “Cosmic Traveler” από το άλμπουμ "Elysian Citadel"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

“Cosmic Traveler”

(Δείτε το βίντεο εδώ)

 Το Cosmic Traveler είναι το νέο single του κιθαρίστα Pete Rafael από το ντεμπούτο του άλμπουμ Elysian Citadel, σε παραγωγή του Bob Katsionis.

Μοντάζ και video animation από τους Lucas Wormsbecher και Wayne Joyner.

Μουσική και concept του Pete Rafael.

Μίξη και mastering από τον Fredrik Nordstrom.

Ο ίδιος ο Pete Rafael λέει: "Η συνεργασία με την ομάδα που έκανε animation για τους Dream Theater και τον John Petrucci είναι τεράστια τιμή για μένα. Από μικρός ήμουν fan των anime και των υπέροχων ιστοριών που τα συνόδευαν. Έτσι, πάντα ήθελα μια μέρα να έχω το δικό μου anime με τη μουσική και τους χαρακτήρες μου, και είμαι ενθουσιασμένος που μέσα από το Cosmic Traveler κατάφερα να εκφράσω τον εαυτό μου και να πραγματοποιήσω ένα όνειρό μου, αποδίδοντας την καλή και την κακή δύναμη που ο καθένας μας εκπέμπει μέσα από την ψυχή του.

Το Cosmic Traveler είναι ένα πνευματικό ταξίδι στο χώρο και τον χρόνο. Έχει 2 πρωταγωνιστές που και οι δύο κυνηγούν τον Κρύσταλλο του Χρόνου (Crystal of Time) στο Φρούριο του Χρόνου (Fortress of Time), ο καθένας για τον σκοπό του. Ελπίζω να το απολαύσετε όσο κι εγώ!».

Το “Cosmic Traveler” είναι στην διάθεση σας για μετάδοση


Official links

https://www.facebook.com/peterafaelofficial

https://www.instagram.com/peterafaelofficial

https://www.youtube.com/channel/UCvzCgV9T_Ba6OdZYoUuQJaQ

https://peterafael.bandcamp.com

 
Διαβάστηκε 107 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.