Παρασκευή, 17η Μαίου 2024  5:54 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 02 Μαϊος 2024 12:01

Eργασίες συντήρησης των αγροτικών δρόμων σε όλο το εύρος του Δήμου Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε εξέλιξη είναι οι εργασίες συντήρησης των αγροτικών δρόμων σε όλο το εύρος του Δήμου Αγρινίου. Ήδη ολοκληρώθηκαν εκτεταμένες παρεμβάσεις σε αγροτικούς δρόμους  στις Δημοτικές Ενότητες Παραβόλας, Θεστιέων, Αγρινίου, Αγγελοκάστρου και Παναιτωλικού.

Οι παρεμβάσεις, που  αφορούν  στη βελτίωση και αναβάθμιση υφιστάμενων τμημάτων αγροτικής οδοποιίας που οδηγούν σε γεωργική γη  και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις, συνεχίζονται σε Αράκυνθο, Παρακαμπύλια, Νεάπολη και Στράτο.

Όπως εξήγησε ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Βασιλείου οι εργασίες συμβάλουν στη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων  στις δημοτικές ενότητες:  

«Το έργο αποτελεί προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή καθώς συμβάλλει στην ασφαλέστερη πρόσβαση των αγροτών και κτηνοτρόφων  στις εκμεταλλεύσεις τους  καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου. Είμαστε καθημερινά δίπλα στους κατοίκους όλων των Κοινοτήτων του Αγρινίου».

Διαβάστηκε 216 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.