Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  8:51 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 15:20

Ο (Σ.Ε.Ε.Δ.Α.) Σύλλογος Εμπόρων και Επιχειρηματιών Δήμου Αγρινίου στο Δημοτικό Συμβούλιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Σύλλογος Εμπόρων και Επιχειρηματιών Δήμου Αγρινίου επέλεξε να ξεκινήσει  τις παρεμβάσεις του από το Δημοτικό Συμβούλιο που αποτελεί το κορυφαίο πολιτικό όργανο του Δήμου μας .

Μετά από αίτημα του παρευρέθηκε στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο και απευθύνθηκε στους Δημοτικούς συμβούλους ,τους οποίους  αφού τους ενημέρωσε για την κατάσταση που επικρατεί στην αγορά τους τελευταίους μήνες ζήτησε από όλους την στήριξη των τοπικών της επιχειρήσεων και εν όψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα καθώς επίσης στήριξη δράσεων ,συνεργασιών  και συνεργειών  μεταξύ του Δήμου και του Συλλόγου μας.

Θέλουμε  να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και τους Δημοτικούς Συμβούλους όλων των παρατάξεων για την δυνατότητα που μας έδωσαν παρουσίας και λόγου στη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ.

Για την προσωρινή Διοικούσα επιτροπή

Ο Πρόεδρος                                Ο Γεν . Γραμματέας
  

Κωστίκογλου Σωκράτης             Γιοπάνος Ιωάννης

 

Διαβάστηκε 243 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.