Τρίτη, 7η Μαίου 2024  2:31 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 22:54

Γυρίσματα Ολλανδικού reality στην Αιτωλοακαρνανία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Γυρίσματα του ολλανδικού reality “B&B Vol Liefde”, μίας εκπομπής που φιλοξενεί ιδιοκτήτες B&B από όλη την Ευρώπη έγιναν στην Αιτωλοακαρνανία.

Στην Βόνιτσα τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε ταβέρνα σε παραλία της περιοχής το μεσημέρι της Τετάρτης 25 Απριλίου. Εκτός από την Βόνιτσα θα γίνουν και στο Σπάρτο Αμφιλοχίας.

Το «παρών» στα γυρίσματα μεταξύ άλλων έδωσε και ο Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας κ. Κασόλας καθώς και άλλα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου, όπως οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Τομαρας, Περλης και Φερεντινος καθώς και ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Παξινός.

Το διάσημο reality εκτός από την Ελλάδα θα πραγματοποιήσει γυρίσματα και σε άλλες χώρες όπως στην Costa Brava της Ισπανίας, στο Payzac της Γαλλίας, στην Ουγγαρία, την Σκωτία και την Ιταλία.

Σημειώνεται, τέλος, ότι η συγκεκριμένη εκπομπή κάνει πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης τόσο στην Ολλανδία όσο και σε άλλες χώρες και αναμφίβολα η διαφήμιση για τον τόπο μας θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Πηγή: akarnanikanea.gr

Διαβάστηκε 294 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.