Τετάρτη, 8η Μαίου 2024  7:33 μμ
 
wm small
Σάββατο, 27 Απριλίου 2024 09:04

Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Κακαρελη Σοφία στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Taekwondo President's Cup.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε μια ακόμα μεγάλη διοργάνωση συμμετείχε ο ΑΣ ΘΗΣΈΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΊΑΣ το Ευρωπαϊκό κύπελλο Taekwondo President's Cup που γίνεται στο Ταλίν με συμμετοχή 1300 αθλητών από όλο τον κόσμο.

Η διοργάνωση αυτή δίνει προκρίσεις για τα πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα και οι κορυφαίοι αθλητές από όλο τον κόσμο συμμετέχουν σε αυτό. Την Παρασκευή αγωνίστηκε και η αθλήτρια του συλλόγου με προπονητή τον Κακαρελη Νίκο στα kids στην κατηγορία των 27 κιλών και μετά από 2 αγώνες κατάφερε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο κερδίζοντας στον πρώτο αγώνα την περσινή χρυσή πρωταθλήτρια Ευρώπης της κατηγορίας της.

Η Σοφία ηττήθηκε στον ημιτελικό οριακά κι έδειξε ότι θα έχει ένα Λάμπρο μέλλον αφού είναι σε μια χρονιά χρυσή Βαλκανιονικης και έχει άλλα 2 χρυσά μετάλλια σε διεθνείς διοργανώσεις . Στην ίδια κατηγορία αγωνίζεται και η αδερφή της Ιφιγένεια Κακαρελη όπου σε αυτό το πρωταθλήματα δεν αγωνίστηκε λόγω ίωσης έχοντας και αυτή αρκετά μετάλλια σε διεθνείς αγώνες. Την 5η θέση μετά από 2 αγώνες και εξαιρετική εμφάνιση χάνοντας το μετάλλιο από τον περσινό πρωταθλητή Ευρώπης ο Σταμάτης Χρηστος στην κατηγορία των 33 κιλών παίδων.

Στον πρώτο αγώνα ηττήθηκαν οι αθλήτριες Κουμουδη Ιφιγένεια, Στραβοδημου Μαρία-Ελένη και Ανδρωνη Δήμητρα μετά από πολύ καλές εμφανίσεις με δύσκολους αντιπάλους. Το Σάββατο αγωνίζονται οι αθλήτριες Κουτρουμπη Κελλυ και Δεσύλλα Ιωάννα. Την Κυριακή αγωνίζονται οι αθλητές Βλάχου-Τριανταφυλλακη Αναστασία, Μπετσικας Μιχάλης, Σταματη Μαρία και Φουντουλακη Αικατερίνη.

Το ΔΣ του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές για την προσπάθειά τους κι εύχεται καλή επιτυχία στους υπόλοιπους αθλητές.

Διαβάστηκε 1963 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.