Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  6:01 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 15:18

Ξεκίνησε η διασύνδεση της Κατοχής Μεσολογγίου με τον βιολογικό καθαρισμό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Μεσολογγίου ενημερώνει ότι, μετά από χρόνια απραξίας, έχουν εκκινήσει οι απαιτούμενες ενέργειες και εργασίες για τη διασύνδεση της Τοπικής Κοινότητας Κατοχής με τον βιολογικό καθαρισμό ακαθάρτων στο Νεοχώρι.

Θεωρώντας ότι πρόκειται για απαραίτητες εργασίες που θα έπρεπε να είχαν ολοκληρωθεί πολύ νωρίτερα, θέσαμε την συγκεκριμένη υλοποίηση ψηλά στις προτεραιότητές μας και αποφασίσαμε να πράξουμε τα αναγκαία ώστε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να βρεθούν λύσεις και να ξεπεραστούν παθογένειες παλαιών ετών.

Σημειώνεται ότι προκειμένου να αξιοποιηθεί πλήρως και να λειτουργήσει στο 100% των δυνατοτήτων του ο βιολογικός καθαρισμός χρειάζεται να δρομολογηθεί σειρά εργασιών, για τις οποίες όμως έχουμε ήδη συγκεκριμένο πλάνο.

Ο Αντιπρόεδρος ΔΕΥΑ Μεσολογγίου
Γεράσιμος Πρασσάς
Διαβάστηκε 173 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.