Τρίτη, 7η Μαίου 2024  4:44 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 18:45

Το 1ο Δημοτικό σχολείο στο γήπεδο του Παναιτωλικού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πρωτοβουλίες όπως αυτή του Παναιτωλικού, που φέρνουν τα παιδιά κοντά στον κόσμο του ποδοσφαίρου και τους δίνουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα, είναι άξιες συγχαρητηρίων

Όλο και περισσότερα παιδιά πρέπει να έρχονται σε επαφή με τον αθλητισμό και να αποκομίζουν πολύτιμα μαθήματα ζωής, όπως η ομαδικότητα, η ευγενής άμιλλα και η αθλητική παιδεία.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου υποδεχθήκαμε σήμερα στο γήπεδο του Παναιτωλικού!

Οι μικροί μαθητές ξεναγήθηκαν από τους ανθρώπους της ομάδας του Παναιτωλικού σε όλους τους χώρους του γηπέδου και μάθανε για τις διαδικασίες που ακολουθούνται για την διεξαγωγή ενός αγώνα!

O ενθουσιασμός τόσο των παιδιών όσο και των δασκάλων από την περιήγηση ήταν τεράστιος και στο τέλος πήραν ως δώρο μια επίσημη εμφάνιση της ομάδας υπογεγραμμένη από όλους τους ποδοσφαιριστές!

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 434 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.