Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  7:13 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 00:14

Μια ακόμα ευκαιρία...ίσως η τελευταία (Γέρων Νεκτάριος Μουλατσιώτης)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μια ακόμα ευκαιρία...ίσως η τελευταία. Μη χάσετε την ευκαιρία. Ο Θεός με την απέραντη αγάπη που έχει για εμάς, μας δίνει πολλές ευκαιρίες στη ζωή μας. Εμείς όμως που δεν έχουμε ταπείνωση και θεία φώτιση, διότι ο νους μας είναι σκοτισμένος από την αμαρτία, αυτές τις ευκαιρίες δεν τις δεχόμαστε, όλες τις διώχνουμε ή πιστεύουμε ότι ο Θεός δεν μας δίνει ευκαιρίες.

Από εγωισμό και πιστεύοντας ότι τα γνωρίζουμε όλα, κάθε βοήθεια του Θεού την διώχνουμε από κοντά μας. Ο Θεός θέλει τη σωτηρία της ψυχής μας και δεν θέλει να χαθούμε. Προσπαθεί με κάθε τρόπο, με κάθε μέσο να μας δώσει ευκαιρίες να αλλάξουμε ζωή. Δεν πρέπει να χάσουμε αυτές τις ευκαιρίες να σωθούμε.

Ο Θεός δεν αδικεί κανέναν άνθρωπο, ενδιαφέρεται για όλους τους ανθρώπους εξίσου το ίδιο. Ο Θεός υπάρχει για να δίνει αυτό που ο άνθρωπος έχει ανάγκη, αρκεί να το κατανοήσουμε και να αντιληφθούμε τις ευκαιρίες που μας προσφέρει απλόχερα με την αγάπη Του.



--
Ιερά Μονή Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σαρώφ
Τρίκορφο Φωκίδος
Holy Monastery of Saint Augustine & Saint Seraphim of Sarov
Trikorfo Fokidos, Greece
Διαβάστηκε 269 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.