Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  6:38 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2024 17:31

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο της Μαλαματένιας Καϊντατζή "Σχέσεις - Το Κάλλος της Δημιουργίας" (Hilarion Publications)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μαλαματένια Καϊντατζή
Σχέσεις
Το Κάλλος της Δημιουργίας
        Τιμή: 16 ευρώ, Σελίδες: 170, ISBN: 978-618-00-4727-1
Hilarion Publications


Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο της Μαλαματένιας Καϊντατζή «Σχέσεις - Το Κάλλος της Δημιουργίας» (Hilarion Publications).
Δεν φτάνει που μια ολάκερη ζωή, ψάχνεις να βρεις τον τρόπο να τα βρεις με τον εαυτό σου, έχεις και την πίεση να είσαι καλός, υπάκουος, ευγενής, αποδεκτός από τους άλλους.
Τι ζωή είναι αυτή; Ζωή δική σου ή δανεισμένη; Αν είναι δανεική, καταλαβαίνω τις απαιτήσεις των άλλων και φαντάζομαι πως και οι άλλοι δεν θα δυσανασχετούν τις ανάλογες δικές σου.
Ή μήπως ναι; Όπως και να ‘χει εδώ μέσα ταξιδεύουμε μαζί στην ύπαρξή σου, όχι για να λύσουμε τα υπαρξιακά σου, αλλά για να ξεμπερδεύεις με τους τίτλους και τις προβολές. Τα υπαρξιακά, είναι δικά σου ταξίδια. Αν θέλεις να είμαι μαζί σου, τότε θα σε ταρακουνάω ελαφριά στον ώμο για υπενθύμιση, να ζεις για σένα. Εσύ δημιούργησες εμένα, ξεκίνα την αρμονική σχέση με σένα.

Βιογραφικό:
H Μαλαματένια Καϊντατζή αναζητώντας την ολιστική υγεία για τον εαυτό της, εφάρμοσε αρχαίες μεθόδους και μελέτησε πολλές παραδόσεις πριν αφιερωθεί πλήρως στη Θεραπευτική και στη μετάδοση αυτών των γνώσεων. Είναι εμπειρική σύμβουλους και ολιστική θεραπεύτρια συγκεντρώνοντας γνώσεις από Ινδία, Θιβέτ, Ταϊλάνδη και περιοχές της Ευρώπης και της Αιγύπτου. Στα 48 της, μετρά 21 χρόνια εμπειρίας στην ολιστική θεραπεία. Έχει δημιουργήσει το δικό της πρόγραμμα και εκπαιδευτικό σύστημα θεραπειών, την Ενεργονοητική. Είναι Ιδρύτρια του Κέντρου Θεραπείας & Έρευνας ΙΛΑΡΙΩΝ στην Κηφισιά
(hilarion.gr). Δημιουργεί ειδικές κατασκευές με πηνία, μαγνήτες, ορυκτά, βότανα και γεωμετρικές συνθέσεις για την ενίσχυση της υγείας των θεραπευόμενών της, όπως και ειδικά αρώματα με συγκεκριμένες επιδράσεις πάνω στις νευρικές λειτουργίες και τη μνήμη.
Είναι ιδρύτρια των εκδόσεων Hilarion Publications και συγγραφέας των βιβλίων «Αισθήσεις, Η Γνώση της Ελευθερίας» και «Σχέσεις, Το Κάλλος της Δημιουργίας».
Το έργο της είναι γνωστό σε πολλές χώρες, καθώς έχει μαθητές στην Αμερική, την Ιρλανδία, την Ελβετία, την Αίγυπτο, την Κίνα, την Ιταλία, τη Γερμανία, τη Ρουμανία, το Βέλγιο, την Αγγλία και διάφορα μέρη της Ελλάδος, ενώ μέχρι σήμερα έχει ξεπεράσει τις 3000 προσωπικές θεραπείες συνεδριών.

Για παραγγελίες εδώ.

Hilarion Publications
Κοκκινάκη 6 Κηφισιά, 2114019724, 6934531919, hilarionartbooks.gr, info@hilarion.gr

Διαβάστηκε 198 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.