Τετάρτη, 8η Μαίου 2024  5:48 πμ
 
wm small
Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2023 20:41

Παθογένειες της Αιτωλοακαρνανίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Π Α Θ Ο Γ Ε Ν Ε Ι Ε Σ   Τ Η Σ  Α Ι Τ Ω Λ Ο Α Κ Α Ρ Ν Α Ν Ι Α Σ

Εκ της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών το ανάγνωσμα.

( Τάδε έφη η βουλευτής κ. ΣΤΑΡΑΚΑ )

<<Σήμερα μου ξυπνήσανε μνήμες που ήταν ο λόγος που έφυγα από την αυτοδιοίκηση. 10 στην αυτοδ/ση στον β βαθμό και 5 στον α βαθμό. Ειλικρινά ο λόγος που πήρα την απόφαση και είπα ότι δεν ξαναασχολούμαι ήταν τα ζητήματα της πολιτικής προστασίας. Μετράω ώρες και μέρες αϋπνίας πραγματικά και φορτωνόμασταν μια ευθύνη που δεν είχαμε. Κινδυνεύαμε να ευρεθούμε βρεθήκαμε μάλλον στα δικαστήρια και κινδυνεύαμε να χρεωθούμε χρόνια φυλάκισης και να μην ξέρουμε και γιατί και που στην Αιτωλ/νία στον μεγαλύτερο νομό στη χώρα που συγχρόνως είχα να αντιμετωπίσω το 17 δυο φωτιές μία στην ορεινή Ναυπακτία και μια στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας που απειλούσαν κατοικημένες περιοχές και μάλιστα πρατήρια με βενζινάδικα και μια απόσταση από την άλλη 120 χιλιόμετρα. Ήταν τεσσεράμισι ώρες απόσταση και είχα την ευθύνη γι αυτό να βρεθώ φυλακή γιατί δεν πρόλαβα να πάω από το ένα σημείο στο άλλο. Αυτά τα προβλήματα είναι πάρα πολύ γνωστά και αναρωτιέμαι γιατί δεν έχουνε λυθεί.>>

Εδώ θα τολμήσω να απαντήσω απλά δεν τολμήσατε συλήβδην οι πολιτικοί της Αιτωλ/νίας να σηκώσετε ανάστημα, να ρίξετε το εγώ σας, να ομονοήσετε και να διεκδικήσετε την διαίρεση της Αιτωλ/νίας σε δυο Περιφερειακές Ενότητες. Κρύψατε τις παθογένειες σαν σκουπίδια κάτω από το χαλί. Έγραψα σωρεία άρθρων για την αναγκαιότητα της διαίρεσης και δεν συγκινηθήκατε. Κοιτάξατε το βόλεμά σας στη ζεστή φωλιά του κοινοβουλίου.

Έχω και μια προτροπή προς όλους του Δημάρχους της Αιτωλ/νίας. Μην περιμένετε από τους πολιτικούς της βουλής να ασχοληθούν με την διαίρεση αν δεν συνεργαστείτε οι υπόλοιποι πλην Μεσολογγίου του οποίου η απροθυμία απ όσα ξέρουμε μέχρι τώρα ήταν προφανής. Ιδού πεδίο δόξης λαμπρό. Οι Δήμαρχοι από το νέο έτος βάλετε αυτό τον στόχο. Τολμήστε, χτυπήστε πόρτες της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών και του Πρωθυπουργού. Αν αδρανήσετε το κρίμα στο λαιμό σας και ας όψονται οι ραγιάδες που σας ψήφισαν και δεν απαιτούν από εσάς να αγωνιστείτε.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΡΗΣ 2

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Θ. ΜΑΚΡΗΣ

Διαβάστηκε 422 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία