Τετάρτη, 8η Μαίου 2024  5:18 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 05 Απριλίου 2024 09:28

Νέο Διεθνές Ποιητικό Βραβειο απο το Μεξικό και την Πορτογαλία απέσπασε ο Αγρινιώτης Ποιητής Πέτρος Κ. Βελούδας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σήμερα 5 Απριλίου 2024 ώρα Ελλάδας 7.30 πρωινή η διεθνής ποιητική ομάδα του Μεξικού και της Πορτογαλίας απένειμε στον μοναδικο Έλληνα Αιτωλοακαρνάνα-Αγρινιώτη ποιητή Πέτρο Κυριάκου Βελούδα διεθνές ποιητικό βραβείο για την προσφορά του στην λογοτεχνία με το ποιημα ΦΩΤΕΙΝΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΒΛΕΜΜΑ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αιτωλοακαρνάνας Αγρινιώτης ποιητής Πέτρος Κυριάκου Βελούδας είναι πολυβραβευμένος ποιητής έχοντας αποσπάσει συνολικά 84 διεθνή βραβεία ποίησης.

ΠΕΤΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΥΔΑΣ
Ευρωπαίος πρεσβευτής της Ελληνικής ποίησης στην Ρουμανία, Αθάνατος-Ακαδημαικός ποιητής στην παγκόσμια ακαδημία ποίησης της Βραζιλίας AMCL,εκτελεστικός διευθυντής στην συνομοσπονδία παγκόσμιων ποιητών Αργεντινής-Λατινικής Αμερικής, πτυχιούχος ανθρωπιστικών επιστημών-Ελληνικού πολιτισμου Ε.Α Πανεπιστημίου Πατρών, παιδαγωγός προσχολικής αγωγής, μέλος της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ-ΔΕΕΛ, Μέλος της διεθνούς ποιητικής ένωσης WRITERS UNION, δημοσιογράφος.
Διαβάστηκε 773 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.