Κυριακή, 19η Μαίου 2024  6:58 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 08 Μαϊος 2024 12:02

Αγρίνιο: Μουσικός περίπατος στα αρχοντικά της πόλης από τους κανταδόρους του ΟΡΦΕΑ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων προς τιμήν του Αγίου Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Χριστοφόρου, Προστάτου και Πολιούχου της πόλεως του Αγρινίου, την Τετάρτη  8 Μαΐου 2024, στις 9.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί Μουσικός περίπατος στα αρχοντικά της πόλης

από τους κανταδόρους  του ΟΡΦΕΑ.

Οι καντάδες θα ξεκινήσουν από το κτίριο της ΔΕΗ που βρίσκεται στην οδό Χαρ.Τρικούπη, θα συνεχίσουν στο κτίριο της Εθνικής τράπεζας επίσης στην οδό Χαρ.Τρικούπη.

Οι καντάδες θα συνεχιστούν στο αρχοντικό Κογιώργου, Μπαϊμπά και Παπακώστα γωνία και τελευταίος σταθμός το Αρχοντικό Σκαλίγκου στον οδό Σαλάκου και Αναστασιάδη.

Τη Διεύθυνση και μουσική επιμέλεια θα έχει η κ.Αννα Πανοπούλου και στο Ακορντεόν θα συνοδεύει ο Αγρινιώτης μουσικός κ. Βασίλης Παπαδογιώργος, ενώ στις κιθάρες θα είναι ο κ.Ηλίας Κωτσαρέλης και ο κ.Κώστας Κουτσούκης.

Διαβάστηκε 248 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.