Κυριακή, 28η Απριλίου 2024  9:46 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 19:21

ΔΑK Αγρινίου: Ξεκινούν εργασίες στα αποδυτήρια

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΔΑK Αγρινίου: Ξεκινούν εργασίες στα αποδυτήρια όπως αναφέρει η εφημερίδα "Συνείδηση", σύμφωνα με την οποία εντός του Απριλίου θα ξεκινήσουν οι εργασίες για την αποκατάσταση των αποδυτηρίων στο κλειστό. Τι αναφέρει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Χρ. Ζαρκαβέλης

Αναλυτικά το δημοσίευμα: 

Δυσαρέσκεια επικρατεί στους αθλητικούς κύκλους της πόλης για  την κατάσταση των αποδυτηρίων του κλειστού γυμναστηρίου, μέλη των οποίων καθημερινά σχεδόν κάνουν χρήση του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Αγρινίου (ΔΑΚ) «Μιχάλης Κούσης».

Οι εικόνες που τα τελευταία 24ωρα έχουν κάνει το γύρω των social media μαρτυρούν την κατάσταση, η οποία παραπέμπει σε μια γκροτέσκο εικόνα. Από την μια πλευρά τα νέα κουφώματα, που τοποθετήθηκαν στο πλαίσιο της ενεργειακής αναβάθμισης και από την άλλη τοίχοι που έχουν «σκάσει» από την υγρασία και έχουν μαυρίσει από τη μούχλα.

«Οι εργασίες για την αποκατάσταση των αποδυτηρίων είναι προγραμματισμένες εδώ και δύο μήνες και είναι ενταγμένες στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Αγρινίου. Στο πλαίσιο των εργασιών απαιτείται πρώτα απ΄ όλα να γίνει στεγανοποίηση. Για να γίνουν όμως οι εργασίες στεγανοποίησης πρέπει ο καιρός να είναι σταθερός και καλός για μεγάλο χρονικό διάστημα. Πρέπει να στεγνώσει τελείως η πλάκα των 110 τ.μ. περίπου η οποία «σκεπάζει» τον χώρο των αποδυτηρίων, πρέπει να «φύγει» η υγρασία και αφού στεγνώσει να ξεκινήσουν οι εργασίες. Αυτό είναι σημαντικό και αυτός είναι ο λόγος που δεν έχουν ξεκινήσει οι εργασίες αποκατάστασης ακόμη, αλλά εντός του Απριλίου είναι βέβαιο ότι θα ξεκινήσει ο εργολάβος την δουλειά. Μόλις ολοκληρωθεί η στεγανοποίηση ο χώρος θα αναβαθμιστεί γενικά και πρώτα απ΄ όλα θα βαφτεί. Διαπιστώσαμε αμέσως το πρόβλημα, πριν δηλαδή επεκταθεί στο βαθμό που είναι σήμερα, αλλά δεν γίνεται να παρέμβουμε διότι συχνά κατά τους προηγούμενους μήνες υπήρχαν βροχές. Δεν χρειάζεται σ΄ αυτές τις περιπτώσεις να μιλάμε απαραιτήτως για ισχυρές βροχοπτώσεις, αλλά η εκδήλωση και μόνο βροχής μας καθυστερεί. Γι΄ αυτό φροντίσαμε να έχουμε ολοκληρώσει όλες εκείνες τις διαδικασίες που απαιτείται ώστε αμέσως μόλις η πλάκα είναι στεγνή, μόλις η υγρασία φύγει, να ξεκινήσουν οι εργασίες» τόνισε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Χρήστος Ζαρκαβέλης.

Προς επαναδημοπράτηση για το ταρτάν

Παράλληλα ο Χρ. Ζαρκαβέλης αναφέρθηκε και στην υπόθεση του ταρτάν του στίβου στο ΔΑΚ Αγρινίου, η αντικατάσταση του οποίου καθυστερεί. Είναι γνωστό, έχει ειπωθεί πολλές φορές ότι έχει γίνει δημοπράτηση, αλλά ο ανάδοχος κρίθηκε έκπτωτος λόγω άλλου έργου. Θα δημοπρατηθεί εκ νέου και τις διαδικασίες τις «τρέχει» η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αγρινίου, η οποία αναζητά ταυτόχρονα λύση μέχρι να δημοπρατηθεί το έργο, αλλά και να ολοκληρωθεί» ανέφερε στη «Σ» ο αντιδήμαρχος Αγρινίου.

Κωνσταντίνος Χονδρός - Εφημερίδα "Συνείδηση"

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 291 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.