Κυριακή, 28η Απριλίου 2024  10:43 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 18:40

Γυμνάσιο Γουριάς: Ψήφισμα για το θάνατο του καθηγητή Παναγιώτη Ι. Κοντού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές του Γυμνασίου Γουριάς «Κ.Σ. Κώνστας» εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του διακεκριμένου καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών και Προέδρου της Αιτωλικής Πολιτιστικής Εταιρείας (Α.Π.ΑΙ.Ε) Παναγιώτη Ι Κοντού.

Επισημαίνουν πως ο Καθηγητής Παναγιώτης Κοντός ήταν ένας εξαιρετικός Επιστήμονας-Δάσκαλος, πρότυπο ευγένειας και ανιδιοτέλειας. Συνέβαλε στην ανάπτυξη του πολιτισμικού πλούτου της Αιτωλοακαρνανίας και υπήρξε πιστός φίλος του Σχολείου .

Τροφοδοτούσε με βιβλία τη βιβλιοθήκη του Σχολείου (που φέρει και το όνομά του),ήταν ακάματα παρών σε όλες τις εκδηλώσεις του, τιμούσε και εμψύχωνε τους μαθητές μας τονίζοντας έτσι τον παιδαγωγικό και κοινωνικό πόλο του Δασκάλου.

Εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους τους, τη σύζυγό του κα Δήμητρα Θεοχαροπούλου-Κοντού και στο γιο τους Ιωάννη Κοντό.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 227 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.