Δευτέρα, 29η Απριλίου 2024  3:44 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 18:36

Αγρίνιο: Μπαίνουν τα φώτα και παραδίδεται η οδός Μαβίλη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αρκετοί συμπολίτες αναρωτιούνται πότε θα παραδοθεί στην κυκλοφορία η οδός Μαβίλη και ο έτερος κυκλικός κόμβος, στην συμβολή με την οδό Τερτσέτη.

Οι απορίες εκφράζονται λόγω των κυκλοφοριακών δυσχερειών και καθότι το προηγούμενο διάστημα η διέλευση από τον κυκλικό κόμβο της Τερτσέτη είχε προσωρινά επιτραπεί, παρότι δεν είχε ακόμη ασφαλτοστρωθεί το σημείο.

Προ ημερών στην κυκλοφορία δόθηκε ο πρώτος κόμβος στην συμβολή με τις οδούς Δαγκλή, Παπαφώτη, Τάσου Παπαστράτου και Καλλέργη.

Παρότι οι εργασίες σε πεζοδρόμια και οδόστρωμα τόσο στην οδό Μαβίλη όσο και στον δεύτερο κυκλικό κόμβο έχουν ολοκληρωθεί, οι δρόμοι δεν έχουν παραδοθεί στην κυκλοφορία και η εξήγηση για αυτό έχει να κάνει με τον οδοφωτισμό.

Σήμερα, όπως πληροφορείται το agrinionews.gr, παρελήφθησαν τα τελευταία φώτα που πρέπει να τοποθετηθούν και οι εργασίες για την εγκατάστασή τους ξεκίνησαν.

Αναμένεται έτσι μέσα στην προσεχή εβδομάδα να δοθεί το σύνολο του έργου σε κυκλοφορία.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 412 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.