Τετάρτη, 8η Μαίου 2024  1:34 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024 18:39

Οι προπονητές Πρέβεζας-Λευκάδας έκοψαν την πίτα τους με καλεσμένο τον Πετράκη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου σε καλό κλίμα η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον Σύνδεσμο Προπονητών Πρέβεζας-Λευκάδας.

Την πίτα έκοψε ο Αντιπρόεδρος της προσωρινής διοικούσας επιτροπής του Συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου Πρέβεζας-Λευκάδας, Βαγγέλης Φίντζος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας κ. Θωμάς Κάρτσακλας, ο Αρχιδιαιτητής της ΕΠΣ Π-Λ κ. Ηλίας Φίτσας, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ιωαννίνων κ. Ανέστης Ζώης, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Τάσος Δράκος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χρήστος Μάκης και πολλοί προπονητές.

Τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς ο προπονητής της ΠΑΕ Παναιτωλικός κ. Γιάννης Πετράκης του οποίου έγινε και η βράβευση για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο, από τον κ. Βαγγέλη Γκαρτζονίκα σε κλίμα συγκίνησης.

Την εκδήλωση συντόνιζε ο Γενικός Γραμματέας της προσωρινής διοικούσας επιτροπής του Συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου Πρέβεζας- Λευκάδας κ. Κυριάκος Παναγιωτίδης.

gosports.gr

Διαβάστηκε 356 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.