Τετάρτη, 8η Μαίου 2024  1:32 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024 01:59

Η Λήδα σε προσκαλεί να γίνεις ποιητής

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το 2ο Λύκειο Αγρινίου, στα πλαίσια του πολιτιστικού προγράμματος «Μελοποιήματα» που πραγματοποιείται υπό την καθοδήγηση των καθηγητριών Γεωργίας Καποπούλου (γαλλικής φιλολογίας) και Σπυριδούλας Κυλάφη (φιλoλόγου), σε συνεργασία με το Agrinio Film Festival: Ledas Monologues, διοργανώνουν διαγωνισμό που απευθύνεται σε μαθητές όλων των βαθμίδων.

Οι μαθητές καλούνται να επιλέξουν ένα ποίημα που τους αρέσει, να το απαγγείλουν και να το «ντύσουν» με εικόνα. Σκοπός είναι να δημιουργήσουν μια ολιγόλεπτη ταινία μικρού μήκους. Οι καλύτερες μαθητικές ταινίες θα προβληθούν τον προσεχή Ιούνιο στο Agrinio Film Festival. Όλοι οι μαθητές θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε περαιτέρω διευκρινίσεις. Για τυχόν απορίες, στείλτε μήνυμα στο 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

AGRINIO FILM FESTIVAL DIAGONISMOS 1

AGRINIO FILM FESTIVAL DIAGONISMOS 2

Διαβάστηκε 608 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024 01:59
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.