Τετάρτη, 8η Μαίου 2024  2:42 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023 19:55

Σπ. Διαμαντόπουλος: Αστείες οι ενστάσεις, προσβάλουν τη Δημοκρατία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Αναβολή πήρε στο Διοικητικό Πρωτοδικείο η εκδίκαση των ενστάσεων των Κ. Λύρου και Ν. Καραπάνου για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών στο Μεσολόγγι. Με το νεοεκλεγέντα δήμαρχο Σπύρο Διαμαντόπουλο να χαρακτήριζε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αστεία την υπόθεση.

«Αναφαίρετο δικαίωμα να εμπαίζεται μια ολόκληρη κοινωνία, αφού ο νόμος δίνει το δικαίωμα στον πολίτη (ή και σε ηττημένο Δήμαρχο) να προσβάλει τη Δημοκρατία, χωρίς καμία επίπτωση. Γιατί, αν το δικαίωμά σου συνοδευόταν από παράβολο 50.000€ δεν θα το έκανες… και οι δυο σας…» λέει ο Σπύρος Διαμαντόπουλος με ειρωνική διάθεση προς τους Λύρο και Καραπάνο και διαβεβαιώνει τους δημότες πως «καμία επίπτωση δεν μπορεί να επιφέρει η ασέβαστη στάση των δυο».

Πάντως ο νέος δήμαρχος στην ανάρτησή του δείχνει να προβληματίζεται περισσότερο από άλλα ζητήματα σε σχέση με την λειτουργία του Δήμου.

«Συνεχίζεται το σκοτάδι στην πλατεία, στο κέντρο, παντού. Οι ηλεκτρολόγοι δεν έχουν καν λάμπες να αντικαταστήσουν τις φθορές. Ο ΔΕΔΔΗΕ ετοιμάζεται να διακόψει την ηλεκτροδότηση των αντλιοστασίων που σημαίνει διακοπή ύδρευσης, αλλά μάλλον το κρατάει «δώρο» για τη νέα δημοτική αρχή» αναφέρει χαρακτηριστικά και προσθέτει : όσο σκοτάδι και αν ρίξετε, όσα εμπόδια και αν βάλετε, δεν μας πτοεί τίποτα, οι δημότες σας απάντησαν».

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 270 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία