Τετάρτη, 8η Μαίου 2024  12:58 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2023 22:04

Βεβαίωση νίκης Γιώργου Κατσούλα και «Αναπτυξιακής Προοπτικής» η εντυπωσιακή συγκέντρωση στην Αμφιλοχία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Αμφιλοχία, έπειτα από το Μενίδι και το Χαλκιόπουλο, εξέπεμψε απόψε ηχηρό μήνυμα νίκης του Γιώργου Κατσούλα και της «Αναπτυξιακής Προοπτικής» στις εκλογές της Κυριακής!

Ακολουθώντας τις πολυπληθείς συγκεντρώσεις στο Μενίδι την Τετάρτη και στο Χαλκιόπουλο την Πέμπτη, η αποψινή συγκέντρωση στην κεντρική ομιλία του Γιώργου Κατσούλα, Δημάρχου και εκ νέου υποψήφιου, δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφιβολίας για το ποιος θα είναι ο νικητής των δημοτικών εκλογών στο Δήμο Αμφιλοχίας.

Η Αμφιλοχία, ο Ίναχος και το Μενίδι έδειξαν με τόλμη και αποφασιστικότητα ότι ο Δήμος δεν επιστρέφει στην απομόνωση και στο τέλμα του παρελθόντος αλλά συνεχίζει με σταθερότητα στο δρόμο της προόδου και της ανάπτυξης που χάραξε από το 2019 η παράταξη της «Αναπτυξιακής Προοπτικής».

Διαβάστηκε 262 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία