Τετάρτη, 8η Μαίου 2024  11:57 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2023 13:57

Τις “ιέρειες” στο Καλλιμάρμαρο χτένισαν η Αγρινιώτισσα πρόεδρος και μέλη της Ομοσπονδίας Κομμωτών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Αγρινιώτισσα  πρόεδρος της  ΚΟΚΚΚΕ (Κλαδική Ομοσπονδία Καταστηματαρχών Κουρέων Κομμωτών Ελλάδας) και πρόεδρος του Συλλόγου των επαγγελματιών του κλάδου στο Αγρίνιο Μαρία Σωτηροπούλου είχε την χαρά μαζί με την ομάδα της να επιμεληθεί για τέταρτη χρονιά τα χτενίσματα “των ιερειών” που επρόκειτο να ταξιδέψουν στην Κορέα για τους χειμερινούς αγώνες νέων Cangown 2024.

Η Μαρία Σωτηροπούλου σε προσωπική της ανάρτηση στο Facebook ευχαριστεί όλους όσοι συνεργάστηκαν για να βγει ένα άψογο αποτέλεσμα.

Τι αναφέρει στην ανάρτηση της: 

“Άλλη μια ξεχωριστή μέρα για μένα.!!! Ένα όραμά μου έγινε πραγματικότητα. Ο στόχος μου να συμβάλλουμε στα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας μας πραγματοποιήθηκε.

Η σκέψη μου να κάνουμε με την ΚΟΚΚΚΕ χορηγία την επιμέλεια των χτενισμάτων των ιερειών κατά την αφή της Ολυμπιακής φλόγας για τέταρτη φορά είναι εδώ πάλι στο Καλλιμάρμαρο που θα ταξιδέψει στην Κορέα για τους χειμερινούς αγώνες νέων Cangown 2024.

Όταν το 2021 στην αρχαία Ολυμπία επιμελήθηκα το χτένισμα της Χορογράφου Άρτεμις Ιγνάτιου και της πρωθιερειας Ξανθής Γεωργίου ένιωσα τιμή συγκίνηση και δέος μέσα σε αυτό τον τόπο και σε αυτή την μεγαλειώδη τελετή.

Ένιωσα περήφανη που είμαι απόγονος ενός τέτοιου λαού. Να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της Ολυμπιακής επιτροπής ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ που ανταποκρίθηκε στο αίτημα της ΚΟΚΚΚΕ για την χορηγία και μας έδωσε την ευκαιρία να βιώσουμε όλο αυτό το μεγαλείο.

Η κ. Μαρία Σωτηροπούλου ανάμεσα σε δύο “ιέρειες”

Οραματίζομαι λοιπόν την συνέχεια αυτής της συνεργασίας και παραδίδω την σκυτάλη στους επόμενους συναδέλφους μέσα από ένα διαγωνισμό που διοργανώνει σύντομα η ομοσπονδία μας. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιά μου όλους τους συναδέλφους που στήριξαν αυτή την ιδέα.

Τον Διονυσόπουλο Ιωάννη που μαζί στήσαμε αυτό το οικοδόμημα στην Ολυμπία όταν το σωματείο του Πύργου με τίμησε για την προσφορά μου στον κλάδο.

Την Ιωάννα Κονδύλη, την Φανή Βένετη, τη Δώρα Βένετη, την Ιωάννα Καλαντζή, τον Ανδρέα Ανδρικόπουλο, τον Ιωάννη Γαβριλόπουλο, την Θεώνη την Λιβέρη, Νιάρχος Σάκη,και την χθεσινή ομάδα Βασίλη Πολίτη, Χρήστο Πολίτη, Μένη Πάπλα, Γιώτα Ζαφειροπούλου, Σίσση Βισβαρρδη για την άψογη ομαδική συνεργασία.

Θεωρώ χρέος μου σαν πρόεδρος του κλάδου αυτό το ωραίο γεγονός που μας δίνει τόση συγκίνηση και χαρά να το συνεχίσουμε και να έχουν την δυνατότητα να το ζήσουν και άλλοι συναδέλφοι.

Μείνετε κοντά μας. Έρχεται η νέα Αφή και παράδοση της φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το ερχόμενο Καλοκαίρι. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΕΚΕΊ.!!!”

σοτηρωπουλου 16 10 2023

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 514 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.