Τετάρτη, 8η Μαίου 2024  10:34 πμ
 
wm small
Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2023 16:46

Μεσολόγγι - Παντελής Καρατσόλης: "Αποκυήματα της (νοσηρής;) φαντασίας…"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αποκυήματα της (νοσηρής;) φαντασίας…

Η φαντασία χρειάζεται στην πολιτική και στην τοπική αυτοδιοίκηση. Φαντασία για νέες ιδέες, καινοτόμες πολιτικές και νεωτερισμούς για το καλό της κοινωνίας.

Με λύπη διαπιστώνω ότι κάποιοι στο συνδυασμό της κας Δασκαλή έχουν φαντασία, αλλά όχι τέτοιου είδους! Φαντάζονται αρραβώνες, γάμους κ.λπ. Ο φερόμενος ως πιο στενός συνεργάτης της υποψήφιας δημάρχου ανακάλυψε χτες «γάμο Λύρου – Κατσούλη». Ο Μεσολογγίτης… Ηρακλής Πουαρό συνδέει δύο άσχετα μεταξύ τους γεγονότα για να καταλήξει στο συμπέρασμα που επιθυμεί. Ας αλλάξει πλευρό!

Ως πολιτικά όντα πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι. Συστρατεύτηκα στο κάλεσμα του Κώστα Λύρου για λόγους που έχω αναφέρει πολλάκις. Με τον Πάνο Κατσούλη είμαστε απέναντι πλέον καθώς για μένα προέχει η αξιοπιστία και η συνέπεια. Εάν ο πρώην δήμαρχος και πρώην συνεργάτης μου είχε καλή εικόνα για τον νυν δήμαρχο αυτό δεν σημαίνει ότι «παντρεύτηκαν», ούτε ότι είναι υποκινούμενος, όπως θέλουν να υπονοούν κάποιοι νοσηροί εγκέφαλοι. Άλλωστε ο Κώστας Λύρος έχει αποδείξει πως ούτε παίζει πολιτικά παιχνίδια, ούτε μετακινείται από τις θέσεις του. Και γι’ αυτό αποφάσισα να είμαι σταθερά και αταλάντευτα στο πλευρό του.

Τα υπόλοιπα είναι για τους σεναριογράφους που αντί να κομίσουν νέα ήθη επιδίδονται στην μικροπολιτική.

Παντελής Καρατσόλης
Πρόεδρος Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου
Διαβάστηκε 447 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία