Σάββατο, 4η Μαίου 2024  12:08 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024 22:16

Αμπάρια Παναιτωλίου: Κινητοποίηση από την Επιτροπή Κατοίκων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το πρωί της Τετάρτης 24 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στα Αμπάρια Παναιτωλίου παρέμβαση από την Επιτροπή Κατοίκων Παναιτωλίου στον κεντρικό δρόμο καλώντας τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της περιοχής ώστε να καταγράψουν και να δημοσιοποιήσουν τα αιτήματα της Επιτροπής.

Παράλληλα στο σημείο παραβρέθηκαν και αιρετοί του Δήμου Αγρινίου όπως ο δημοτικός σύμβουλος με την Λαϊκή Συσπείρωση Δημήτριος Μπλέτσας καθώς και ο αναπληρωτής προέδρου της Κοινότητας Παναιτωλίου Θεόδωρος Νίκου.

Επίσης παραβρέθηκαν και μίλησαν, η πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Παναιτωλίου “Χρήστος Καπράλος” Μαρία Ψηλού – Βασιλαγόρη, τα μέλη της Επιτροπής Υγείας και Αλληλεγγύης Παναιτωλίου Διονύσης Παλούμπας και Γεώργιος Αγγελίδης, τα μέλη της Επιτροπής Κατοίκων Παναιτωλίου Γιώργος Ντίνος και Μαρίνος Ψειμάδας, το μέλος του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού σχολείου Παναιτωλίου Ιορδάνης Καπλανίδης και άλλοι, όπου ανέλυσαν τα αιτήματά τους.

Μίλησαν για επικινδυνότητα στο σημείο, για τα πολλά ατυχήματα που έχουν συμβεί στην συγκεκριμένη περιοχή και ζήτησαν άμεση κατασκευή πεζοδρομίων, φωτισμό της περιοχής, ανάγκη για ολοκλήρωση του έργου της αποχέτευσης και ενημέρωσαν ότι θα προβούν και σε άλλες κινητοποιήσεις μετά το Πάσχα.

Ο αναπληρωτής προέδρου Κοινότητας Παναιτωλίου παίρνοντας τον λόγο ενημέρωσε ότι έχει μιλήσει με τον Δήμαρχο Αγρινίου και σύντομα θα έρθει το θέμα προς συζήτηση στο συμβούλιο της Κοινότητας, ώστε να γίνει παρέμβαση στο σημείο για την ακίνδυνη προσέλευση πεζών και αυτοκινήτων.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

[youtube}-Tliy1s6-RA{/youtube}




Πηγή: panaitolionews.blogspot.com

Διαβάστηκε 228 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.