Τρίτη, 30η Απριλίου 2024  2:56 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024 00:44

Εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ της Β' Ε.Λ.Μ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας και για το συνεδριο της ΟΛΜΕ (Τρι 23 - Τετ 24/4/2024)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Δ.Σ. της Β ́ Ε.Λ.Μ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας προσκαλεί όλους τους συναδέλφους μόνιμους και αναπληρωτές στην τακτική ετήσια εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Ένωσης την Τρίτη 23
Απριλίου στις 6μμ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου και 6ου Γυμνασίου Αγρινίου και στην ψηφοφορία για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. της Β ́ Ε.Λ.Μ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας και αντιπροσώπων για το
συνέδριο της ΟΛΜΕ που θα γίνει την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 σε δύο εκλογικά κέντρα:

στο Αγρίνιο, στον Παλαιό σταθμό του τρένου και στην Αμφιλοχία , σε αίθουσα του ΕΠΑΛ Αμφιλοχίας από τις 12:00 π.μ. έως 18:00 μ.μ.

Τρίτη 23 Απριλίου 2024: Γενική Συνέλευση στην Αίθουσα αίθουσα του 2ου και 6ου Γυμνασίου Αγρινίου

* Εκλογή Προεδρείου Συνέλευσης
* Έκθεση Ε.Ε. - Οικονομικός Απολογισμός
* Εκλογή εφορευτικής επιτροπής
* Κριτική στα πεπραγμένα

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024: Ψηφοφορία

* Η ψηφοφορία διαρκεί από 12:00 μ.μ. έως 18:00 μ.μ.
* Η ετήσια συνδρομή 25 ευρώ. Οι συνάδελφοι που με Υπεύθυνη Δήλωση εντάχθηκαν στην Ενιαία Αρχή Πληρωμών δεν πληρώνουν συνδρομή για να ψηφίσουν, αφού γίνεται μηνιαία κράτηση του ποσού των 2,10 ευρώ για ΟΛΜΕ -ΑΔΕΔΥ -ΕΛΜΕ .
• Ενημερωτικά αναφέρουμε ότι από τα 25 ευρώ της συνδρομής κάθε συναδέλφου τα 15 ευρώ αποστέλλονται στην ΟΛΜΕ . Συνάδελφοι, γνωρίζουμε πως η οικονομική κατάσταση των οικογενειών μας γίνεται ολοένα και πιο δυσχερής. Και για την ΕΛΜΕ μας, όμως η κατάσταση δεν είναι καλύτερη. Η παρουσία όλων σας στις εκλογές είναι απαραίτητη για να συνεχίσει η ΕΛΜΕ να υπάρχει και για να σας εκπροσωπεί.
• Οι υποψηφιότητες για Δ.Σ. - Ε.Ε. και για το συνέδριο της ΟΛΜΕ θα γίνονται δεκτές στο mail της Β ́ Ε.Λ.Μ.Ε. μέχρι την Παρασκευη 19/04/2024 και ώρα 20:00 μ.μ. Καμιά υποβολή υποψηφιοτήτων δεν θα γίνει δεκτή μετά την παραπάνω ημερομηνία.

Παρακαλούνται οι Διευθυντές των σχολείων να ενημερώσουν τον Σύλλογο Διδασκόντων.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Β ́ ΕΛΜΕ ΑΙΤ /ΝΙΑΣ

Πρόεδρος                    Ο Γεν . Γραμματέας

Βαγγέλης Τσούκας       Βασίλης Βαρέλης

Διαβάστηκε 816 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024 00:51
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.