Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  3:24 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2024 19:00

Ορεινή Μέλισσα: «Βγάζω χρήματα από τα social media», λέει ο TikTokερ από το Αγρίνιο με τις εκατομμύρια προβολές

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ενας από τους πιο γνωστούς TikTokερς στην Ελλάδα είναι ο λογαριασμός «Ορεινή Μέλισσα».

Ο 29χρονος Αγρινιώτης  Χάρης Σταμάτης  βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 19 Μαρτίου 2024 στο «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την καριέρα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και την αγάπη του, τις μέλισσες.

Εξήγησε πως γυρίστηκε το πιο viral βίντεό του με σχεδόν 20 εκατομμύρια προβολές, στο οποίο περίπου 30.000 μέλισσες βρίσκονται πάνω στο σώμα του και αποκάλυψε πόσα τσιμπήματα μπορεί να αντέξει ένας άνθρωπος. «Εγώ είμαι μελισσοκόμος και ταυτόχρονα ασχολούμαι με τα social media. Βγαίνουν χρήματα από αυτό. Είναι ένα βίντεο που έχει περάσει στο εξωτερικό και έγινε viral παγκοσμίως. Δεν ήταν κάτι που είπα ότι θα κάνω αυτό ή εκείνο και θα συμβεί, απλά έγινε», είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Όλα κρέμονται από μία λεπτή γραμμή. Αν σε τσιμπήσουν περίπου 30.000 μέλισσες ταυτόχρονα και περάσει το δηλητήριο, η καρδιά σταματάει. Πρέπει να ξέρεις να το διαχειριστείς. Στην Ελλάδα όμως έχουμε την ευρωπαϊκή μέλισσα, που δεν είναι τόσο επιθετική. Όταν σε τσιμπήσει μια μέλισσα μπορεί εσύ να πανικοβληθείς και να μην ξέρεις να το διαχειριστείς, ένας μελισσοκόμος ξέρει τι πρέπει να κάνεις» ανέφερε ο Χάρης Σταμάτης.

oreini melissa

«Ο μπαμπάς μου είναι δημόσιος υπάλληλος αλλά εγώ ήθελα να ασχοληθώ με τις μέλισσες και τα ζώα. Θεωρείται ένα επικίνδυνο χόμπι, δεν θέλω να το βαφτίσω δουλειά, γιατί θα με κάνει να νιώθω ότι δεν δίνω το 100% του εαυτού μου», εξομολογήθηκε η «Ορεινή Μέλισσα»

Στη συνέχεια, ο Χάρης Σταμάτης περιέγραψε τα πιο ακραία σκηνικά που έχει ζήσει στο βουνό και τα οποία έχει καταγράψει στα βίντεό του, ενώ παραδέχτηκε ότι του είναι δύσκολο να διαχειριστεί την αγάπη που λαμβάνει από τον κόσμο. «Το πιο τρομακτικό περιστατικό που έζησα ήταν μια φορά που άκουσα βήματα στο κρεβάτι μου. Η καρδιά φτερουγίζει και ακούγεται θόρυβος στα σκουπίδια. Και είδα από χαραμάδα ότι ήταν κυνηγόσκυλο» αποκάλυψε.

«Σε κάθε κυψέλη υπάρχει μια βασίλισσα ξεχωρίζει γιατί είναι μεγαλύτερη σε μέγεθος σχεδόν τριπλάσια από την κανονική. Στην κορυφή είναι οι εργάτριες, αυτές κάνουν κουμάντο, αυτές μπορούν να ρίξουν την κυβέρνηση. Αν η βασίλισσα δεν κάνει καλά τη δουλειά της δημιουργούν μια καινούργια και η καινούργια θα θανατώσει την παλαιότερη. Αν μια εργάτρια τη δει εξουσία, οι ίδιες οι μέλισσες αναλαμβάνουν να προστατέψουν τη βασίλισσα και θα τη σκοτώσουν».

Μάλιστα ο Χάρης Σταμάτης απάντησε στο ερώτημα γιατί οι μέλισσες έχουν κόντρα με τις σφήκες;. «Οι σφήκες, τα μυρμήγκια και οι μέλισσες πριν εκατομμύρια χρόνια ήταν στην ίδια οικογένεια. Ήταν κάτι ίδιο και διαχωρίστηκε. Στην κατηγορία σφήκας υπάρχουν πολλά είδη. Εμείς ξέρουμε μια κίτρινη που έρχεται στο τραπέζι. Αυτές θεωρούνται από τους μεγαλύτερους εχθρούς της μέλισσας. Είναι θανάσιμοι εχθροί. Έχουν beef μεταξύ τους. Οι σφήκες μπαίνουν να κλέψουν μέλι και μέσα στη μανία τους παρασύρονται και μπαίνουν μέσα στο σμήνος. Οι μέλισσες προσπαθούν να την τσακώσουν για να έρθουν οι άλλες και να την κάψουν» εξήγησε.

protothema.gr

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 291 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2024 19:11
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.