Τετάρτη, 8η Μαίου 2024  4:13 πμ
 
wm small
Κυριακή, 03 Μαρτίου 2024 22:57

Κηφισιά - Παναιτωλικός 2-2 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πετράκης: «Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε στο τέλος το παιχνίδι»

Στο πού κρίθηκε το παιχνίδι στάθηκε ο Γιάννης Πετράκης μετά την ισοπαλία του Παναιτωλικού στην έδρα της Κηφισιάς.

Ισόπαλοι με 2-2 αναδείχθηκαν ο Παναιτωλικός με την Κηφισιά για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Superleague.

Ο Γιάννης Πετράκης αναφέρθηκε στο ματς, στους λόγους αυτού του αποτελέσματος αλλά και τις ευκαιρίες της ομάδας του.

Αναλυτικά: «Είναι πολύ σημαντικό ότι πήραμε αυτό τον βαθμό. Πιστεύω είχαμε τις ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να κερδίσουμε στο τέλος το παιχνίδι.

Όταν όμως δεν κερδίζει, σημαντικό είναι να μην χάνεις. Παράλληλα διατηρήσαμε το μεταξύ μας πλεονέκτημα στα γκολ με την Κηφισιά»

Για τον ημιτελικό που έρχεται με τον Άρη: «Για εμάς το πιο σημαντικό είναι αυτό που είναι μπροστά μας. Τώρα μπροστά μας είναι ο Άρης. Είναι μια ευκαιρία για την ομάδα μας.

Το φαβορί είναι ο Άρης και λόγω του αποτελέσματος του πρώτου αγώνα. Θέλω τα παιδιά να τα δώσουν όλα για αυτό που είναι το όνειρο όλης της πόλης και της ομάδας».

Μπράτσος: «Οι παίκτες μου έκαναν εξαιρετική προσπάθεια αλλά αδίκησαν τους εαυτούς τους»

Ο προπονητής της Κηφισιάς, Κώστας Μπράτσος, τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές τους έκαναν εξαιρετική προσπάθεια κόντρα στον Παναιτωλικό αλλά αδίκησαν τους εαυτούς τους.

Η Κηφισιά πήρε δις το προβάδισμα κόντρα στον Παναιτωλικό με σκόρερ τον Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, όμως οι Αγρινιώτες έιχαν ισάριθμες «απαντήσεις» και έφυγαν από την Καισαριανή με το βαθμό των καθυστερήσεων. Ο προπονητής της ομάδας των Βορείων Προαστίων, Κώστας Μπράτσος, μίλησε μετά το ματς στην κάμερα της Cosmote TV και τόνισε πως οι παίκτες του έκαναν εξαιρετική προσπάθεια, όμως αδίκησαν τους εαυτούς τους.

«Σίγουρα συνεχίζεται η προσπάθεια, έχουμε άλλα επτά ματς μπροστά μας αλλά είναι κρίμα, γιατί μόνοι μας φέραμε τον εαυτό μας σε αυτή τη θέση. Το κλειδί είναι το πρώτο ημίχρονο, γιατί είχαμε πολλές ευκαιρίες να τελειώσουμε το ματς και δεν το κάναμε. Στο δεύτερο, ουσιαστικά φέραμε τον αντίπαλο στην περιοχή μας, δεν κινδυνέψαμε από φάσεις με εξαίρεση κάποιες μπαλιές στην πλάτη της άμυνας.

Δώσαμε κάποια κόρνερ χωρίς λόγο, από έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης αντί να βγούμε στην αντεπίθεση δίναμε κόρνερ και δεχόμασταν γκολ. Η λέξη που μπορώ να χρησιμοποιήσω είναι... αυτοκαταστροφικό, αλλιώς οι παίκτες έκαναν εξαιρετική προσπάθεια και αδίκησαν τους εαυτούς τους. Θα πρέπει να μείνουμε στην εικόνα της ομάδας και να γίνουμε πιο κυνικοί.να τελειώνουμε τις φάσεις και να μην δίνουμε ευκαιρίες στον αντίπαλο, είναι ο νόμος του ποδοσφαίρου αυτός», ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός.

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 354 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.