Τετάρτη, 8η Μαίου 2024  2:16 μμ
 
wm small
Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2024 22:38

Αγρίνιο: Αγανάκτηση δίχως όρια – Έκλεψαν ΞΑΝΑ τα αποδυτήρια του ΔΑΚ Αγρινίου εν ώρα αγώνα!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δεν έχει όρια πλέον η αγανάκτηση στο Αγρίνιο και συγκεκριμένα, από αθλούμενους στο ΔΑΚ Αγρινίου, αφού οι κλοπές στα αποδυτήρια εν ώρα αγώνα τείνουν να εξελιχθούν σε καθημερινότητα!
Το μεσημέρι της Κυριακής 18 Φεβρουαρίου κατά την εξέλιξη της αναμέτρησης του Ελαιοφύτου με τους Άτλαντες Αγρινίου στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Γ’ Κατηγορίας ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας (Γ ΕΠΣΑ), επιτήδειοι εισήλθαν στα αποδυτήρια και έκλεψαν χρήματα όπως και προσωπικά αντικείμενα αθλητών, την ώρα που αυτοί αγωνιζόντουσαν στο βοηθητικό γήπεδο των δημοτικών εγκαταστάσεων.

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία που σημείωσε το περιστατικό και έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος αγνώστων για την κλοπή.
Αυτή είναι η 5η φορά μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα που αθλούμενοι πέφτουν θύματα κλοπής εντός των εγκαταστάσεων του ΔΑΚ Αγρινίου και η αγανάκτηση έχει ξεπεράσει κάθε όριο αφού, όπως φαίνεται, κανένα μέτρο δεν έχει ληφθεί για την καταπολέμηση του προβλήματος.

Πριν από δύο περίπου μήνες αθλούμενοι δήλωναν αγανακτισμένοι στο agriniara.gr και κατήγγειλαν αδιαφορία αφού οι διαρρήξεις είναι μόνιμο φαινόμενο στα αποδυτήρια του σταδίου. Έκαναν λόγο ακόμη και για «ανικανότητα», αναφορικά με τη φύλαξη του χώρου και τα μέτρα προστασίας.

Παράλληλα κατήγγειλαν «ατιμωρησία» παραβατικών συμπεριφορών ατόμων που «επανειλημμένα δρουν εντός των χώρων του ΔΑΚ» και ζήτησαν από τον Δήμο Αγρινίου αλλά και την Αστυνομία «να βάλουν επιτέλους ένα τέλος σε αυτή την απαράδεκτη κατάσταση που εδώ και καιρό προκαλεί τρόμο σε όποιο θέλει να αθληθεί στο στάδιο και φοβάται να κάνει χρήση των αποδυτηρίων του».

Σημειώνεται ότι παρόμοιες καταγγελίες γίνονται συνεχώς αφού τα περιστατικά κλοπών από τα αποδυτήρια του ΔΑΚ Αγρινίου δεν έχουν σταματήσει, ενώ το agriniara.gr έχει αναδείξει ξανά το συγκεκριμένο θέμα (όπως μπορείτε να διαβάσετε ενδεικτικά σε παλαιότερο δημοσίευμα που παρατίθεται ΕΔΩ). Λίγους μήνες αργότερα το agriniara.gr ανέδειξε ξανά το ζήτημα, μετά από μία ακόμη κλοπή ΕΔΩ. Περίπου ένα μήνα αργότερα, ΞΑΝΑ το agriniara.gr επανήλθε μετά από νέα κλοπή, αυτή τη φορά στο κυλικείο, όπως μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ, σε ρεπορτάζ που ανέδειξε και η τηλεόραση του «Αχελώος TV».

Πλέον όπως τονίζουν άνθρωποι που χρησιμοποιούν συχνά τις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Αγρινίου, «ο κόμπος έφτασε στο χτένι». Σύμφωνα με όσα αναφέρουν σε επικοινωνία που είχαν με το agriniara.gr, «ας αναλάβουν όλοι επιτέλους τις ευθύνες τους».

Το κλίμα «μυρίζει μπαρούτι» περισσότερο από ποτέ και οι υπεύθυνοι για τη φύλαξη του χώρου, όπως και οι Αρχές, πρέπει ΑΜΕΣΑ να λάβουν τα μέτρα τους και να μην ξανασυμβεί το παραμικρό, για να αποφευχθούν τα χειρότερα…

*Φωτογραφία αρχείου

agriniara.gr

Διαβάστηκε 351 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.