Παρασκευή, 3η Μαίου 2024  11:22 μμ
 
wm small
Τρίτη, 23 Απριλίου 2024 18:42

Όλα όσα θα χρειάζεται ένα παιδάκι για το σχολείο!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κάθε νέα σχολική χρονιά σηματοδοτεί το νέο σακίδιο, νέα μαθήματα, νέες εμπειρίες και φυσικά νέα σχολικά είδη. Ετοιμάσου για ψώνια γιατί εδώ θα βρεις την απόλυτη λίστα με όλα τα απαραίτητα σχολικά είδη τα οποία πρέπει να προμηθευτείς για τη φετινή χρονιά. Να είσαι σίγουρος ότι με αυτές τις αγορές θα έχεις το πιο έτοιμο και ενθουσιαστικό σακίδιο στο τμήμα.

Σακίδιο

Για φέτος κάνε την εμφάνιση σου στο σχολείο με μια brand new τσάντα. Στην αγορά θα βρεις αμέτρητα σχέδια τσαντών με τους αγαπημένους σου ήρωες ή και μονόχρωμες τσάντες με πιο απλά σχεδιάκια που θα σου κλέψουν τη καρδιά. Αν το περσινό σου backpack βέβαια βρίσκεται σε καλή κατάσταση δεν είναι απαραίτητο να το αλλάξεις.

Ημερολόγιο- Σημειωματάρια

Ένα ημερολόγιο 2024 είναι η αγορά που σίγουρα θα σου λύσει τα χέρια καθ’ όλη τη διάρκεια του υπόλοιπου σχολικού έτους. Πάνω του μπορείς να καταγράφεις το εβδομαδιαίο πρόγραμμα για τις εξωσχολικές σου δραστηριότητες και το πρόγραμμα διαβάσματος σου. Με αυτό το τρόπο οργανώνεις όλα τα καθήκοντα σου και πηγαίνεις στο σχολείο προετοιμασμένος.

 Μερικά σημειωματάρια επίσης είναι απολύτως χρήσιμα μέσα στο έτος. Σε ένα σημειωματάριο γράφεις τις εργασίες που αναθέτουν οι καθηγητές για το σπίτι και έχεις οργανωμένα όλα τα μαθήματα μαζί έτσι δεν ξεχνάς ποτέ να λύνεις τις εργασίες και να πας αδιάβαστος. Επίσης στο σημειωματάριο μπορείς να καταγράφεις σκέψεις και απορίες την ώρα που είσαι στο σπίτι και θες να ρωτήσεις το δάσκαλο για να στις λύσει.  Η χρήση του δεν περιορίζεται μόνο εκεί γιατί πάνω στο σημειωματάριο μπορείς να προετοιμάζεις εργασίες και στη συνέχεια να τις καταγράφεις στο τετράδιο που παραδίδεις. Το σημειωματάριο έχει πολλαπλές χρήσεις τις οποίες ανακαλύπτεις ακόμα και αφού το αγοράσεις, είναι λοιπόν σαν ένα απολύτως χρήσιμο πολυεργαλείο που πρέπει να έχεις στο σακίδιο σου.

Κασετίνα- Μολύβια – Μαρκαδόρους -Τετράδια ζωγραφικής

Μια σχολική χρονιά δεν γίνεται να ξεκινήσει χωρίς να έχουμε βάλει στο σακίδιο μας κασετίνα, μαρκαδοράκια, ξυλομπογιές και τετράδιο ζωγραφικής.  Μην ξεχάσετε επίσης να προμηθευτείτε και αρκετά μολυβάκια, γόμες και στυλό όχι μόνο για τη κασετίνα του σχολείου αλλά και για τη μολυβοθήκη στο σπίτι καθώς η μάθηση δε σταματά την ώρα που σχολάμε.

Παγούρι

Ένα παγούρι είναι απολύτως απαραίτητο για να πίνουμε κρύο νερό στο σχολείο. Μετά από το μάθημα της γυμναστικής ή μετά από ένα διάλειμμα για παιχνίδι και κολατσιό πρέπει να πιούμε αρκετό νερό για να μην αφυδατωθούμε.

Ομπρέλα

Τις βροχερές μέρες του χειμώνα πρέπει να έχουμε στη τσάντα μας μια ομπρέλα και ένα αδιάβροχο για να πηγαίνουμε και να φεύγουμε με ασφάλεια και στεγνά ρούχα. Στα μαγαζιά μπορείτε μέσα από μια τεράστια ποικιλία σχεδίων να βρείτε την ομπρέλα και το αδιάβροχο που ταιριάζει απόλυτα με το στιλ σας.

Διαβάστηκε 276 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.