Τετάρτη, 8η Μαίου 2024  7:29 πμ
 
wm small
Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2024 21:58

Παναιτωλικός - Αρης 0-1 (Αγώνας Κυπέλλου) (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πετράκης: «Άδικο αποτέλεσμα, χάσαμε πολλές ευκαιρίες»

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Πετράκης θεωρεί πως η ομάδα του θα μπορούσε τουλάχιστον να μην είχε ηττηθεί στον πρώτο ημιτελικό με τον Άρη βάσει των ευκαιριών που δημιούργησαν οι παίκτες του.

Ο Παναιτωλικός γνώρισε την ήττα με 0-1 από τον Άρη στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Γιάννη Πετράκη να τονίζει μετά το παιχνίδι στην Cosmote TV:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας γιατί μας βοήθησαν πάρα πολύ. Θεωρώ πως το αποτέλεσμα είναι άδικο, γιατί χάσαμε πολλές ευκαιρίες, τις οποίες μπορούσαμε να αξιοποιήσουμε. Ο Άρης είχε ελάχιστες φάσεις και σε μια από αυτές κατάφερε να σκοράρει. Προσπαθήσαμε, έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι και θα τα δώσουμε όλα στην ρεβάνς. Ένα γκολ είναι ένα γκολ, αν είμαστε με την ίδια νοοτροπία στο επόμενο παιχνίδι και αν έχουμε περισσότερο τύχη, πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε».

Μάντζιος: «Κάναμε το πρώτο βήμα»

Ο Άκης Μάντζιος στάθηκε στην ουσία, στη νίκη του Άρη επί του Παναιτωλικού επί του Αγρίνιο η οποία τον έφερε ακόμη πιο κοντά στον στόχο της πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου.

Ο Φραν Βέλεθ έδωσε στον Άρη το προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό και μιλώντας στα κανάλια COSMOTE, ο Άκης Μάντζιος υποστήριξε ότι… «κάναμε το πρώτο βήμα σ’ ένα δύσκολο γήπεδο με ωραία ατμόσφαιρα. Θεωρώ ότι δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, δεχθήκαμε πίεση μέσα από τα δικά μας λάθη και τις στατικές φάσεις που δώσαμε. Στη συνέχεια ισορροπήσαμε το παιχνίδι και στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι. Τώρα περιμένουμε με ανυπομονησία το δεύτερο παιχνίδι μπροστά στον κόσμο μας».

Σε ερώτηση για το αν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του, απάντησε: «Είμαστε στα ημιτελικά έπειτα από διαδοχικά παιχνίδια. Είχαμε καλές και κακές στιγμές. Επαναλαμβάνω ότι δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι αλλά στη συνέχεια είχαμε τις φάσεις, βρήκαμε το γκολ και νικήσαμε».

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 423 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.