Τετάρτη, 8η Μαίου 2024  7:30 πμ
 
wm small
Τρίτη, 06 Φεβρουαρίου 2024 19:29

Αγρίνιο: Στιγμές από τα εγκαίνια της έκθεσης του εργαστηρίου MyHeart για τη «Φλόγα», με το φακό του σκηνοθέτη Γιώργου Λουριδά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Δυνάμωσε τη «Φλόγα» η έκθεση με έργα ζωγραφικής μαθητών τους εργαστηρίου τέχνης MyHeart της Χριστίνας Μπλαχούρα, στην Παλαιά Δημοτική Αγορά του Αγρινίου, τα εγκαίνια τη οποίας πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (5.2.24) σε μια επιτυχημένη εκδήλωση με πολλά μηνύματα.

Εκεί βρέθηκε και ο βραβευμένος σκηνοθέτης Γιώργος Λουριδάς που εκτός από τη συγκινητική στιγμή με την Κωνσταντίνα Παπαθανασίου να ερμηνεύει a cappella και «αόρατη» από το κοινό, υπό το φως κεριών, δύο μελωδικά τραγούδια, συγκέντρωσε πολλά στιγμιότυπα με χαμόγελα που τόσο έχει ανάγκη ο Σύλλογος Γονιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα» για να συνεχίσει την προσπάθειά του.

Δείτε εικόνες του Γιώργου Λουριδά από την έκθεση με έργα τέχνης μαθητών του εργαστηρίου MyHEART, για την ενίσχυση των σκοπών της «Φλόγας»:

Η έκθεση θα είναι ανοικτή έως την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024 (καθημερινά 10:00-13:00 & 18:00-21:00).

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 669 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 06 Φεβρουαρίου 2024 22:14
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.