Τετάρτη, 8η Μαίου 2024  8:54 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2024 18:14

Αγρίνιο: Καθολική αποχή των δικηγόρων έως 7 Φεβρουαρίου – Κατάληψη στο Δικαστικό Μέγαρο την Δευτέρα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε συμβολική κατάληψη του Δικαστικού Μεγάρου αποφάσισαν να προχωρήσουν οι δικηγόροι του Αγρινίου την Δευτέρα 29 Ιανουαρίου.

Οι δικηγόροι αντιδρούν στο ενδεχόμενο της υποβάθμισης του Πρωτοδικείου Αγρινίου και την ερχόμενη εβδομάδα ετοιμάζουν σειρά δράσεων και κινητοποιήσεων.

Νωρίτερα, στην Γενική Συνέλευση του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου αποφασίστηκε επίσης να παραταθεί η καθολική αποχή έως τις 7 Φεβρουαρίου. Την Τρίτη (30/1) προγραμματίζεται και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Δικαστικό Μέγαρο με τη συμμετοχή φορέων της πόλης. Οι υπηρεσίες του δήμου θα κλείσουν εκείνη την ημέρα για ορισμένο χρονικό ωράριο.

Αποφασίστηκε, τέλος, η επίδοση ψηφίσματος στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στα εγκαίνια της Αμβρακίας Οδού την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 290 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2024 19:19
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.