Τετάρτη, 8η Μαίου 2024  6:33 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2023 13:31

Η περιοδεία την Lia Hide συνεχίζεται!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

LIA HIDE TOUR PRESS RELEASE

Η περιοδεία την Lia Hide συνεχίζεται!

Μετά απο εμφανίσεις σε Γαλλία, Λουξεμβούργο, Σερβία, Ουγγαρία, Ρουμανία, Σλοβενία, Ελβετία, Βουλγαρία και επιλεγμένες πόλεις στην Ελλάδα, η Lia Hide συνεχίζει την παρουσίαση του τελευταίου της, πολυβραβευμένου πλέον, δίσκου, The Missing Fourth Guest, με νέες ημερομηνίες σε Φιλιππούπολη, Σόφια, Σκόπια, Μπιτόλα αλλά και Έδεσσα, Άργος Ορεστικό, Σέρρες, ενώ θα εμφανιστεί σε δέκα πόλεις της Ιταλίας, τον Νοέμβριο. Η περιοδεία αναμένεται να ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2024, προσθέτοντας νέες χώρες και συναυλίες σε μεγάλα φεστιβάλ σε συναρπαστικές πόλεις του εξωτερικού, συμπληρώνοντας έτσι δύο χρόνια ασταμάτητων ταξιδιών και πάνω απο 100 εμφανίσεις.

Ο δίσκος κυκλοφόρησε την Άνοιξη του 2022 απο την Αμερικάνικη ανεξάρτητη δισκογραφική Conch Town Records, και πρωτοπαρουσιάστηκε στο Athens International Jazz Festival και στο Athens Music Week, το 2022, ενώ τα βίντεο κλιπ (8) των κομματιών του δίσκου έχουν βραβευτεί και τιμηθεί επανειλημμένα σε Διεθνή Φεστιβάλ και διαγωνισμούς ταινιών μικρού μήκους και βίντεο. Το βίντεο κλιπ για το Cloud της Lia Hide προκρίθηκε και βρίσκεται αυτή την στιγμή στην φάση προεπιλογής για τα Grammy Awards© Nominations, στην κατηγορία Best Music Video, ενώ η καλλιτέχνης διαγωνίζεται ως φιναλίστ, εκπροσωπώντας την Ελλάδα, στα HEMI Music Awards.

Μπορείτε να απολαύσετε λοιπόν, την Lia Hide και το σχήμα της, σε κάποια πόλη, σύντομα κοντά σας!

*Η περιοδεία στην Ιταλία της Lia Hide πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία της Ventouris Ferries.

Διαβάστηκε 273 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.