Τετάρτη, 8η Μαίου 2024  5:36 μμ
 
wm small
Κυριακή, 20 Αυγούστου 2023 17:40

Η Ζέτα Μακρυπούλια μαζεύει σύκα και … κερνάει την πραμάτεια της στο Instagram

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Ζέτα Μακρυπούλια συνεχίζει τις καλοκαιρινές διακοπές της και παράλληλα τις αναρτήσεις όλο θάλασσα και ήλιο στο Instagram.

Χωρίς να προδίδει σε ποιο ή σε ποια νησιά έχει επιλέξει για την ξεκούρασή της, η παρουσιάστρια του “Ρουκ Ζουκ” ανεβάζει πολύ τακτικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στιγμιότυπα από το καλοκαίρι της.

Πολλές φορές σε συνεντεύξεις της, η Ζέτα Μακρυπούλια έχει αναφερθεί στην αγάπη της για τη θάλασσα και το καλοκαίρι, όμως φέτος μπορούμε και να το δούμε μέσα από τις φωτογραφίες της. Πότε μέσα στο νερό, πότε στην αμμουδιά, η παρουσιάστρια χαίρεται το κάθε λεπτό της άδειάς της.

Αυτή τη φορά, η Ζέτα Μακρυπούλια μοιράστηκε με τους followers της εικόνες της την ώρα που μαζεύει σύκα. Μάλιστα, στην λεζάντα της φωτογραφίας πούλησε την … πραμάτεια της γράφοντας: “Εδώ τα φρέσκα σύκα!”.

thetoc.gr

Διαβάστηκε 403 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.