Τετάρτη, 8η Μαίου 2024  5:34 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2023 17:22

«Ευτυχία»: Διαθέσιμη στο Netflix η πολυβραβευμένη ελληνική ταινία (video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Διαθέσιμη στο Netflix η πολυβραβευμένη ταινία «Ευτυχία» που αφηγείται τη ζωή της στιχουργού Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου.

Η πολυβραβευμένη ελληνική ταινία «Ευτυχία» που αφηγείται την ιστορία της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου και σάρωσε στα βραβεία Ίρις (τα ελληνικά Όσκαρ) είναι διαθέσιμη μέσα από την streaming πλατφόρμα του Netflix.

Η κινηματογραφική μεταφορά της βιογραφίας της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου έγινε σε σκηνοθεσία του Άγγελου Φρατζή με την Καρυοφιλιά Καραμπέτη και την Κάτια Γκουλιώνη στον ομώνυμο ρόλο. Η ταινία κέρδισε κοινό και κριτικούς αποσπώντας 8 βραβεία Ίρις από τις συνολικά 13 υποψηφιότητές της και κόβοντας ρεκόρ εισιτηρίων. Μάλιστα, η ταινία από χθες, Τρίτη 15 Αυγούστου, έχει επιστρέψει στις οθόνες, καθώς είναι πλέον διαθέσιμη στο Netflix.

Η ιστορία της ταινίας του 2019, «Ευτυχία», αφηγείται την πορεία της Ελληνίδας μουσικοσυνθέτριας Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, από το Αϊδίνι στην Ελλάδα, από την ξενιτιά, την απόφασή της να ζήσει τη ζωή της όπως εκείνη την ήθελε ως και τον θάνατό της.

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 387 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.