Τετάρτη, 8η Μαίου 2024  1:32 μμ
 
wm small
Κυριακή, 18 Ιουνίου 2023 12:46

Αυτή η Νύχτα Μένει: Τέλος το μαγαζί του Στρατή – Λουκέτο στο «Όνειρο»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Στρατής παίρνει μια τεράστια απόφαση, σχετικά με το μαγαζί «Όνειρο», η οποία θα βάλει σε σκέψεις τους πρωταγωνιστές της σειράς «Αυτή η Νύχτα Μένει». Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε, ο επιχειρηματίας κάνει την ανατροπή και βάζει λουκέτο στο μαγαζί του.

Μπορεί τόσο καιρό να έλεγε πως δε θα το κλείσει, πως θα κάνει τα πάντα για να το κρατήσει ζωντανό, πως δε θα αφήσει κανέναν να πεινάσει, η ζωή του τα έφερε αλλιώς και το μαγαζί του πρέπει να σφραγιστεί, για πάντα…

Ο Στρατής ανακοινώνει στους εργαζομένους του πως δεν έχει άλλη λύση. Εκείνοι ξεσηκώνονται, φωνάζουν και τον βρίζουν! Ο Στρατής, όμως, έχει πάρει την απόφασή του και ξεκινά τις διαδικασίες, για να πουλήσει το μαγαζί.

Όσο ο Στρατής είναι βυθισμένος σε απόγνωση, το «Όνειρο», το μαγαζί που κράτησε πολλές νύχτες ζωντανές, κλέινει οριστικά. Εκτός, όμως, από αυτό, στην καρδιά του υπάρχει ακόμη και η Ζέτα, η οποία δυσκολεύετια αρκετά να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Πώς θα τους βρει το τέλος της σειράς;

youfly.com

 

Διαβάστηκε 447 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 18 Ιουνίου 2023 12:49
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.