Παρασκευή, 17η Μαίου 2024  3:20 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 02 Μαϊος 2024 10:49

Εκπαιδευτικοί του ΣΔΕ Μεσολογγίου στη Πολωνία στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στη Πολωνία θα μεταβούν οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Μεσολογγίου, προκειμένου να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικό πρόγραμμα βελτίωσης των ψηφιακών δεξιοτήτων, στο πλαίσιο του Erasmus+. Το πρόγραμμα έχει τίτλο: "Μαθητές και καθηγητές μαζί για ένα σύγχρονο ψηφιακό κόσμο" και η πρώτη ροή του προγράμματος θα υλοποιηθεί στο Βρότσλαβ της Πολωνίας, από 7-14 Μαΐου 2024. Οι οκτώ εκπαιδευτικοί διαφορετικών ειδικοτήτων του ΣΔΕ Μεσολογγίου που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα, θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν σχολικές μονάδες στο Βρότσλαβ, οι οποίες εξειδικεύονται στη χρήση των νέων τεχνολογιών στη διδασκαλία και τη μάθηση, αλλά να συνομιλήσουν με εκπαιδευτικούς του Οικονομικού Πανεπιστημίου του Βρότσλαβ και υπεύθυνους χάραξης εκπαιδευτικής πολιτικής, οι οποίοι συμμετέχουν σε πρωτοβουλίες ψηφιακής εκπαίδευσης στη Πολωνία.
Η δεύτερη ροή του προγράμματος Erasmus+ του ΣΔΕ Μεσολογγίου θα υλοποιηθεί στο Βίλνιους της Λιθουανίας  23 Μαΐου - 3 Ιουνίου και στην οποία θα συμμετέχουν είκοσι (20) εκπαιδευόμενοι του ΣΔΕ Μεσολογγίου και δύο (2) συνοδοί εκπαιδευτικοί.

Μπορείτε να παρακολουθείτε τα νέα των ροών στους παρακάτω συνδέσμους:

Ροή Πολωνίας: https://padlet.com/aggelaggelx/erasmus-udbkxb8gvfhq8vyu

Ροή Λιθουανίας: https://padlet.com/aggelaggelx/erasmus-udbkxb8gvfhq8vyu

Με εκτίμηση

Δρ. Αγγελική Α. Γριβοπούλου

Διευθύντρια ΣΔΕ Μεσολογγίου

Διαβάστηκε 146 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 02 Μαϊος 2024 10:56
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.