Πέμπτη, 16η Μαίου 2024  11:02 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 17:37

Στο επιχειρησιακό κέντρο του ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδας, ο Αντιπεριφερειάρχης Εξυπηρέτησης του πολίτη & Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Θ. Βασιλόπουλος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συντονισμός ενεργειών και δράσεων  για να ενισχυθούν πρώτιστα οι υποδομές σε συνδυασμό με την  ψηφιακή αναβάθμιση των συστημάτων του ΕΚΑΒ  κυριάρχησαν στην συνάντηση που είχε την Μ.Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 ο Αντιπεριφερειάρχης Εξυπηρέτησης του πολίτη & Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Θεόδωρος Βασιλόπουλος με την Διευθύντρια της 3ης Περιφέρειας του ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδας, Αγγελική Κανελλοπούλου και τον πρόεδρο του Σωματείου Πληρωμάτων της ιδίας περιφέρειας, Αλέξη Κουτσούκο.

Ο κ. Βασιλόπουλος ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά το προσωπικό του ΕΚΑΒ  επισημαίνοντας ότι η Περιφέρεια θα εξαντλήσει  κάθε δυνατότητα για ενίσχυση του νευραλγικού έργου τους. Στην κορυφή των αιτημάτων  παραμένει η ενίσχυση με  περισσότερους εργαζόμενους και ασθενοφόρα καθώς και η εγκατάσταση ψηφιακών συστημάτων αναφορικά με την καταγραφή και την  διαχείριση των διαφόρων περιστατικών. 

Μετά την συνάντηση ο κ. Βασιλόπουλος αφού ευχήθηκε για τις ‘Άγιες ημέρες  να κυλήσουν όσο το δυνατόν ήρεμα χωρίς περιστατικά τόνισε: «Οι άνθρωποι που στελεχώνουν το ΕΚΑΒ προσφέρουν σε καθημερινή βάση τις υπηρεσίες τους ξεπερνώντας τον εαυτό τους.  Αντιμετωπίζουν  δύσκολες συνθήκες γι’ αυτό και θα προσπαθήσουμε να στηρίξουμε ουσιαστικά  το έργο τους με τις  δυνατότητες που έχουμε από τον θεσμικό μας ρόλο.»  

Διαβάστηκε 180 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.