Δευτέρα, 6η Μαίου 2024  9:23 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 15:05

Ευχές και πασχαλινές λαμπάδες στους ασθενείς και στο προσωπικό του Νοσοκομείου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου κ. Γιάννης Κουτσοθεόδωρος, συνοδευόμενος από την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κα. Ζιζή Φούντα, την Προϊσταμένη του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας κα Ζαΐμη Ευστρατία και τα στελέχη των κοινωνικών δομών (Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κέντρο Κοινότητας) στις 26/4/2024 ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 π.μ., επισκέφθηκαν εν όψει των εορτών του Πάσχα τους νοσηλευόμενους του Γενικού Νοσοκομείου Μεσολογγίου «Χατζηκώστα».

Η Διοικήτρια κα. Ελένη Φιλιπποπούλου, καθώς και η Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κα. Αγγελική Ακριβοπούλου καλωσόρισαν την Δημοτική Αρχή και το προσωπικό του Δήμου για την επίσκεψή τους και επαίνεσαν θερμά την πρωτοβουλία των κοινωνικών δομών να προσφέρουν χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες για Καλό Πάσχα στους ασθενείς και στο προσωπικό των κλινικών της Νοσηλευτικής Μονάδας.

Οι ασθενείς αποδέχθηκαν αυτή την πρωτοβουλία με ιδιαίτερη χαρά και έδιναν ευχές και συγχαρητήρια για αυτή την ευχάριστη έκπληξη που τους έγινε κατά την διάρκεια της νοσηλείας τους.

Η υλοποίηση αυτής της δράσης αποτελεί αφ’ ενός μεν την ελάχιστη πράξη αλληλεγγύης και ενσυναίσθησης της ψυχικής και σωματικής κατάστασης που βιώνουν οι ασθενείς, αλλά και τιμή αναγνώρισης του έργου και της προσφοράς του Ιατρικού, Νοσηλευτικού και Διοικητικού Προσωπικού, προς τον συνάνθρωπο.

Ο Αντιδήμαρχος κος Κουτσοθεόδωρος ευχαρίστησε την Διοίκηση και το Ιατρικό Προσωπικό για την θερμή υποδοχή τους, τους ευχήθηκε Υγεία και Καλό Πάσχα στους ίδιους και στις οικογένειές τους.

Οι κοινωνικές δομές του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κέντρο Κοινότητας λειτουργούν στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2021-2027» με την συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Διαβάστηκε 254 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.