Σάββατο, 4η Μαίου 2024  1:39 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024 22:13

Πρωτιά «Συμμαχίας» στις εκλογές για το ΔΣ της Β’ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας (εικόνες)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μετά την καταμέτρηση των συνολικά 272 ψηφοδελτίων (εκ των οποίων 4 ήταν λευκά και άκυρα) που έριξαν στις κάλπες οι εκπαιδευτικοί της Β’ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας για την ανάδειξη του 9μελούς Διοικητικού Συμβουλίου προέκυψαν τα ακόλουθα αποτελέσματα.

Αξίζει όμως πρώτα να σημειώσουμε πως οι κάλπες για τους καθηγητές άνοιξαν στις 12.00 και έκλεισαν 18.00, ενώ η διαδικασία έλαβε χώρα στο εντευκτήριο του τρένου στο Αγρίνιο και στο ΕΠΑΛ Αμφιλοχίας.

Πρωτιά «Συμμαχίας Καθηγητών» στις εκλογές για το ΔΣ της Β’ ΕΛΜΕ "έδειξαν" οι κάλπες.

Συγκεκριμένα, η «Συμμαχία Καθηγητών» έλαβε 112 ψήφους και "έβγαλε" 4 έδρες, η «ΔΑΚΕ» έλαβε 63 ψήφους και κέρδισε 2 έδρες, η «Αγωνιστική Συσπείρωση» έλαβε 77 ψήφους και "έβγαλε" 3 έδρες και ο συνδυασμός «Παρεμβάσεις» έλαβε 16 ψήφους, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει κάποια έδρα.

Από την "Συμμαχία" εκλέγονται: Βαγγέλης Τσούκας (πρώτος σε ψήφους συνολικά), Βασίλης Βαρέλης, Αντώνης Μίκροβας και Βασίλης Παπαθανασίου
Από την "Αγωνιστική Συσπείρωση" εκλέγονται: Βάσω Ζησιμοπούλου, Αφροδίτη Αλεξάκη, Γεωργία Τρίμπου.
Από την ΔΑΚΕ εκλέγεται ο Γιώργος Κατσίφας και ο Βασίλης Καραγιάννης.
Παράλληλα όμως η Β΄ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας «έστησε» κάλπες και προσκάλεσε όλους τους καθηγητές, μόνιμους και αναπληρωτές, στην ψηφοφορία για την ανάδειξη αντιπροσώπων για το 21ο συνέδριο της ΟΛΜΕ.
Συγκεκριμένα η "Συμμαχία" έλαβε 103 ψήφους και εξέλεξε 1 αντιπρόσωπο, η "Αγωνιστική Συσπείρωση" έλαβε 69 ψήφους και εξέλεξε 1 αντιπρόσωπο, η ΔΑΚΕ έλαβε 69 ψήφους και έβγαλε 1 αντιπρόσωπο και ο συνδυασμός "Παρεμβάσεις" έλαβε 19 ψήφους και δεν κατάφερε να εκλέξει κανένα αντιπρόσωπο.   

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 220 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.