Παρασκευή, 3η Μαίου 2024  8:40 μμ
 
wm small
Τρίτη, 23 Απριλίου 2024 20:28

Ο πιστός στρατιώτης Μλάντεν

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Σεμπάστιαν Μλάντεν αν και δεν θα αγωνιστεί ξανά με την φανέλα του Παναιτωλικού μέχρι το τέλος του φετινού πρωταθλήματος, ωστόσο αυτό δεν τον εμποδίζει να παραμένει αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας

Ο Ρουμάνος κεντρικός αμυντικός είχε τιμωρηθεί με πέντε αγωνιστικές μετά την αποβολή του στα τελευταία λεπτά του εντός έδρας παιχνιδιού με τον Βόλο, για την 3η αγωνιστική των playouts. Μία εξοντωτική μεν ποινή αλλά δίκαιη σύμφωνα με το γράμμα του νόμου.

Γιατί; Επειδή ο διαιτητής της αναμέτρησης, Κωνσταντίνος Κατοίκος, ανέφερε ότι ο Μλάντεν τον εξύβρισε και μάλιστα ότι ακριβώς του είπε. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να τιμωρηθεί με μία αγωνιστική για τις δύο κίτρινες κάρτες (17′ διαμαρτυρία και 90+5′ για φάουλ) και τέσσερις για την εξύβριση.

Ο Μλάντεν ωστόσο όπως και στην Καισαριανή όπως και στη Τρίπολη ήταν εκεί. Ο Ρουμάνος βρέθηκε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και πανηγύρισε τις δύο πολύ σημαντικές εκτός έδρας νίκες στη μάχη της παραμονής. Βέβαια τόσο ο ίδιος όσο και ο Γιάννης Πετράκης θα προτιμούσε να τον έχει στα πλάνα του.

Βάση της τιμωρίας του ο Μλάντεν στα δύο παιχνίδια που ακολούθησαν της αποβολής του εξέτισε τις δύο από τις πέντε αγωνιστικές της ποινής του. Αυτό σημαίνει ότι ο 33χρονος έμπειρος κεντρικός αμυντικός χάνοντας και τα εναπομείναντα δύο παιχνίδια των playouts θα του μείνει ακόμη μία. Αυτή της πρεμιέρας της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Το ερώτημα είναι αν θα παραμείνει στον Παναιτωλικό αφού το διετούς χρονικής διάρκειας συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι. Κάτι που θα ξεκαθαρίσει μετά την 11η Μαΐου, όταν και θα ολοκληρωθούν τα playouts. Το ενδεχόμενο πάντως της παραμονής του φαντάζει πολύ πιθανό με κοινή διάθεση και από τις δύο πλευρές.

Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

monobala.gr

Διαβάστηκε 254 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.