Παρασκευή, 3η Μαίου 2024  6:25 μμ
 
wm small
Τρίτη, 23 Απριλίου 2024 10:47

Εκπαιδευτήρια «Παναγία Προυσιώτισσα»: Aπονομή βραβείων του 11ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Ποίησης (Κυρ 28/4/2024 20:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ολοκληρώθηκε ο 11ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Ποίησης των Εκπαιδευτηρίων Παναγία Προυσιώτισσα με συμμετοχές από ιδιωτικά και δημόσια σχολεία της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Οι φετινές συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προηγούμενη χρονιά, γεγονός που δηλώνει την αναγνωρισιμότητα του διαγωνισμού στην εκπαιδευτική κοινότητα και την προτίμηση μαθητών και εκπαιδευτικών σε αυτόν.

«Ο διαγωνισμός των Εκπαιδευτηρίων Παναγία Προυσιώτισσα είναι θεσμός που αναδεικνύει τον τόπο μας και αποδεικνύει ότι παράγουμε πολιτισμό και παρέχουμε παιδεία στους νέους μας», αναφέρει η σχετική ενημέρωση.

Η Τελετή Απονομής Βραβείων και Επαίνων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 28 Απριλίου 2024  και ώρα 8.00΄μ.μ. στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 193 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 23 Απριλίου 2024 10:54
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.