Σάββατο, 4η Μαίου 2024  10:23 μμ
 
wm small
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 22:42

Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός 0-2 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πετράκης: «Είναι μία μικρή επιβράβευση για τον κόπο που κάνουν τα παιδιά»

Ο Γιάννης Πετράκης στάθηκε στον τρόπο που ήρθε το διπλό για τον Παναιτωλικό στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης αλλά και τη συνέχεια των play out.

Σημαντικό βήμα για τη μάχη που δίνει για την παραμονή έκανε ο Παναιτωλικός καθώς επικράτησε με 2-0 στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Γιάννης Πετράκης μίλησε για το παιχνίδι, στάθηκε στο πώς ήρθε η συγκεκριμένη νίκη αλλά και στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Στην ερώτηση αν αυτή η νίκη είναι ίδια με αυτή στην έδρα της Κηφισιάς: «Η αλήθεια είναι πως είναι περίπου ίδια. Σήμερα, όμως πιστεύω πως παίξαμε καλύτερα, σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Αλλά, το προφίλ μας και στα δύο παιχνίδια, ήταν το ίδιο. Είμαι πολύ χαρούμενος, που κάναμε μια πολύ σημαντική νίκη, που την χρειαζόμαστε πάρα πολύ, απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Για εμάς, είναι μια μικρή επιβράβευση για τον κόπο που κάνουν τα παιδιά σε όλο το πρωτάθλημα, αλλά όπως λέω, χωρίς να ξέρω τα υπόλοιπα αποτελέσματα, αυτό το παιχνίδι το ξεχνάω και σκέφτομαι το επόμενο. Εύχομαι, στο τέλος να καταφέρουμε να μείνουμε στην κατηγορία».

Ράσταβατς: «Από τα χειρότερα πρώτα ημίχρονα υπό την δική μου καθοδήγηση»

Ο Μίλαν Ράσταβατς έδειξε τη δυσαρέσκεια του για το τελικό αποτέλεσμα αλλά και την εμφάνιση του Αστέρα Τρίπολης.

Την ήττα με 2-0 μέσα στην Τρίπολη γνώρισε ο Αστέρας από τον Παναιτωλικό για τα play out της Stoiximan Superleague.

Ο Μίλαν Ράσταβατς δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια του για το τελικό αποτέλεσμα, αναφέροντας πώς είναι το χειρότερο πρώτο ημίχρονο υπό τις δικιές του οδηγίες.

Αναλυτικά: «Δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι από το τελικό αποτέλεσμα, αλλά και από την προσπάθεια. Θεωρώ, πως κάναμε ένα από τα χειρότερα πρώτα ημίχρονα υπό την δικιά μου καθοδήγηση, οπότε ουσιαστικά πετάξαμε ένα ολόκληρο 45λεπτο. Στο δεύτερο ημίχρονο, κάναμε μια προσπάθεια, μπήκαμε μέσα στο παιχνίδι, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε το κάτι παραπάνω»

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 284 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.