Πέμπτη, 2η Μαίου 2024  3:54 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 13:15

Επίσκεψη του Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνού στην Αδελφότητα «Η Αγία Φιλοθέη»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Ορθόδοξη Φιλανθρωπική Ιεραποστολική και Πολιτιστική Αδελφότητα «Η Αγία Φιλοθέη» επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός, την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024.

Ο Σεβασμιώτατος συναντήθηκε με την Πρόεδρο της Αδελφότητας κ. Ουρανία Λανάρα, προκειμένου να της επιδώσει ο ίδιος την Ανώτατη Τιμητική Διάκριση, τον Χρυσό Σταυρό της Ιεράς Μητροπόλεως, με τον οποίο η τοπική μας Εκκλησία τίμησε την εκπαιδευτική της προσφορά και το πολυσχιδές έργο της στην εκπαίδευση, στην επιστήμη της Παιδαγωγικής, στο κατηχητικό και νεανικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δαμασκηνός ευχαρίστησε την κ. Λανάρα, εξήρε τον ιεραποστολικό της ζήλο, τον δυναμισμό της, το συγγραφικό της τάλαντο, την θυσιαστική αγάπη και προσφορά της στην Εκκλησία και συζήτησε μαζί της για την πορεία, το μέλλον και την συνέχεια της Αδελφότητος «Η Αγία Φιλοθέη».

Διαβάστηκε 940 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 13:17
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.