Τετάρτη, 1η Μαίου 2024  11:47 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 10:14

Επαναληπτική εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δημοσίων Σχολείων Δήμου Αγρινίου (Δευ 22/4/2024 18:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

http://www.egkdsagriniou.blogspot.com

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.                                                   

Αγρίνιο,  17/04/2024

Προς τους κ.κ.                                                                                       

Εκπροσώπους Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων

Δημοσίων Σχολείων Δήμου Αγρινίου                      

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΣΕ  Γ.Σ.

Σας προσκαλούμε στην επαναληπτική εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δημοσίων Σχολείων Δήμου Αγρινίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί χωρίς αναβολή τη Δευτέρα 22/04/2024 και ώρα 18:00, σε αίθουσα του 3ου Δημ. Σχολείου Αγρινίου (οδός Θυσίας 14), με τα παρακάτω θέματα:

  1. Οικονομικός και Διοικητικός Απολογισμός
  2. Αρχαιρεσίες ανάδειξης νέου Δ.Σ, Ελεγκτικής Επιτροπής και εκπροσώπων στην Επιτροπή Παιδείας του Δήμου και στην Ομοσπονδία
  3. Λοιπά θέματα λειτουργίας της Ένωσης και θέματα οργάνωσης και στήριξης της δράσης των Συλλόγων Γονέων.

Οι εκπρόσωποι των Συλλόγων – Μελών της Ε.Σ.Γ.Κ.Α. κατά την προσέλευσή τους στην  Γενική Συνέλευση, πρέπει να προσκομίσουν αντίγραφο πρακτικού Γ.Σ. περί εκλογής τους στο Δ.Σ και εκπροσώπησης του συλλόγου στην Ένωση ή σχετική επιστολή-πρακτικό του Δ.Σ.

Θα πρέπει επίσης να τακτοποιήσουν ταμιακώς τον σύλλογο που εκπροσωπούν καταβάλλοντας κατά την προσέλευσή τους την ετήσια συνδρομή στην Ένωση, η οποία ανέρχεται σε 15 ευρώ.

Επίσης, κάθε εκπρόσωπος ταμιακώς τακτοποιημένου συλλόγου μπορεί να θέσει υποψηφιότητα στη Γενική Συνέλευση για την εκλογή του στα όργανα της Ένωσης.

Πληροφορίες στα μέλη του Δ.Σ:

Γούναρη Αποστόλη (Πρόεδρο), τηλ. 6944-943073,  e-mailΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τσόλκα Κώστα (Γραμματέα), τηλ. 695-7778313,  e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αλεξόπουλο Γεώργιο (Αντιπρόεδρο), τηλ.698-3163740,  e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Με τιμή

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                  Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Απόστολος Γούναρης                       Κων/νος Τσόλκας

Διαβάστηκε 163 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 10:25
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.