Δευτέρα, 29η Απριλίου 2024  8:26 μμ
 
wm small
Τρίτη, 16 Απριλίου 2024 17:40

Ένα Σάββατο Παναιτωλικής... «τρέλας» - Νέα βίντεο από τα νταμάρια της Καισαριανής!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αγώνα ύψιστης σημασίας έδινε ο Παναιτωλικός προχθές, Σάββατο 13/02, απέναντι στην ομάδα των Βορείων Προαστίων, Κηφισιά.

Σε μια αναμέτρηση “ζωής ή θανάτου” σαν και αυτή δεν θα μπορούσαν να λείπουν από κοντά του οι πιστοί του φίλοι. Είχαν βρεθεί ξανά άλλωστε 600 περίπου από αυτούς στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής στο Δημοτικό γήπεδο της Καισαριανής.

Ας τα πάρουμε όμως όλα από την αρχή… Μετά την εντός έδρας ήττα από τον Βόλο, ο αγώνας με την Κηφισιά για τους Αγρινιώτες απέκτησε χαρακτήρα πραγματικού τελικού μιας και με ήττα ο υποβιβασμός θα φάνταζε βέβαιος. Απόρροια αυτού ήταν ο ξεσηκωμός των φιλάθλων, που ήθελαν να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας τους για αυτήν τη σημαντική μάχη. Η μαζική θέληση όμως όλων αυτών είχε ένα πολύ μεγάλο εμπόδιο για να γίνει πραγματικότητα. Ο μόνος τρόπος για να βρεθεί κάποιος σε ένα εκ των τριών εντός έδρας της Κηφισιάς, ήταν να προμηθευτεί ένα Mini-Διαρκείας για τα Πλέι-άουτ.

Έπειτα από αποτυχημένες προσπάθειες της ΠΑΕ Παναιτωλικός για την εξασφάλιση εισιτηρίων αλλά και υπουργική απόφαση για απαγόρευση μετακίνησης οπαδών πολλοί θα τα παράταγαν, αλλά όχι οι φίλοι του Παναιτωλικού. Μαθημένοι στα δύσκολα, η μόνη λύση για τους “τρελούς Αγρινιώτες” ήταν η κατάληψη του λόφου που βρίσκεται πάνω από το Γήπεδο της Καισαριανής. Πριν από αυτό όμως, προηγήθηκε και εμψύχωση της ομάδας στο ξενοδοχείο που διέμενε, με περίπου 200 άτομα να δίνουν το σύνθημα της νίκης! Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι μπλόκα της αστυνομίας στέρησαν σε πολλούς Αγρινιώτες την μετάβαση τους στην Αθήνα.

Στα αγωνιστικά, ο Παναιτωλικός το ήθελε περισσότερο και το πήρε με γκολ του Λομόνακο στο 70′. “Διπλό” που πανηγυρίστηκε έξαλλα με πάνω από 100 άτομα που κατέβηκαν από τα “νταμάρια” και περίμεναν το λεωφορείο του Παναιτωλικού.

Όμορφη ατμόσφαιρα και από τους φίλους της Κηφισιάς που με τον δικό τους τρόπο προσπάθησαν να γίνουν ο 12ος παίκτης της δικής τους ομάδας. Μένει να επιβεβαιωθεί και από την ανακοίνωση των αριθμών των εισιτηρίων, πως η προσέλευση του Σαββάτου ήταν η μεγαλύτερη δική τους για φέτος.

Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

episkyros.gr

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 745 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 16 Απριλίου 2024 18:12
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.