Δευτέρα, 29η Απριλίου 2024  9:33 μμ
 
wm small
Τρίτη, 16 Απριλίου 2024 11:40

ΟΑΣ Αιτωλοακαρνανίας: Κάλεσμα για συμμετοχή στην Πανελλαδική Απεργία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 17ης ΑΠΡΙΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 10:30πμ, ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ, ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Με τους εργατοϋπαλλήλους, τους αυτοαπασχολούμενους, την νεολαία, τις γυναίκες, τους συνταξιούχους, έχουμε τα ίδια προβλήματα, την ίδια ανασφάλεια και άγχος για το σήμερα και το αύριο, κοινό αντίπαλο και μπορούμε με ενότητα και αποφασιστικότητα να αποσπάσουμε λύσεις και κατακτήσεις.

Παλεύουμε για να μείνουμε στα χωριά και τα χωράφια μας και να συνεχίσουμε να παράγουμε, να ζούμε εμείς και οι οικογένειες μας με αξιοπρεπές εισόδημα, να μην μας πνίγει η θηλιά των χρεών και των μεγαλεμπόρων. Επενδύουμε χρήμα και κόπο στις παραγωγές μας και θέλουμε βιώσιμο εισόδημα, να πληρωνόμαστε τον ιδρώτα μας.

Η οργή, η αγανάκτηση που νιώθουμε βλέποντας το εισόδημά μας να εξανεμίζεται στην ακρίβεια, να κερδοσκοπούν σε βάρος μας και ως παραγωγοί και ως καταναλωτές, να γίνει απόφαση αγώνα και διεκδίκησης, όχι απογοήτευση και φόβος.

Να πιστέψουμε στο δίκαιο του αγώνα μας και κυρίως στη δύναμη της συλλογικής δράσης και κινητοποίησης. Τίποτε δεν θα αλλάξει μένοντας θεατές, μπορούμε και πρέπει να γίνουμε οι πρωταγωνιστές παίρνοντας την ζωή μας στα χέρια μας.

Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση στις 17 Απριλίου, που διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο, στο Αγρίνιο, στις 10:30πμ, στην κεντρική πλατεία της πόλης.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 346 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.