Δευτέρα, 29η Απριλίου 2024  6:00 μμ
 
wm small
Τρίτη, 16 Απριλίου 2024 09:57

Οι ταινίες "GHOSTBUSTERS: Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΟΥ" & "ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ" στον Κιν/φο ΑΝΕΣΙΣ (Πεμ 18 - Τετ 24/4/2024)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στον Δημοτικό Κινηματογράφο «ΑΝΕΣΙΣ». από την Πέμπτη 18 Απριλίου έως και την Τετάρτη 24  Απριλίου 2024 θα προβληθούν οι ταινίες:

1) GHOSTBUSTERS: Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΟΥ (GHOSTBUSTERS: FROZEN EMPIRE)

καθημερινά, στις 7:00 μ.μ.

Στην ταινία Ghostbusters: Η Αυτοκρατορία του Πάγου, η οικογένεια Spengler επιστρέφει εκεί που ξεκίνησαν όλα– στον χαρακτηριστικό πυροσβεστικό σταθμό της Νέας Υόρκης – για να συνεργαστεί με τους αυθεντικούς Ghostbusters, που έχουν δημιουργήσει ένα άκρως απόρρητο εργαστήριο ώστε να «απογειώσουν» την επιχείρηση κυνηγιού φαντασμάτων. Όταν, όμως, βρίσκουν ένα αρχαίο αντικείμενο που απελευθερώνει διαβολική δύναμη, νέοι και παλιοί Ghostbusters συνεργάζονται για να προστατέψουν την πόλη τους και να σώσουν τον κόσμο από μια δεύτερη Εποχή του Πάγου.

Σκηνοθεσία:

Gil Kenan

Ηθοποιοί:

Finn Wolfhard, Paul Rudd, Bill Murray, Mckenna Grace, Carrie Coon, Annie Potts, Celeste O'Connor, Kumail Nanjiani, Dan Aykroyd, Patton Oswalt, Ernie Hudson

 

2) ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ (CIVIL WAR)

καθημερινά , εκτός Τρίτης, στις 9:30 μ.μ.

Μία φωτορεπόρτερ (Κίρστεν Ντανστ) και μία μικρή ομάδα δημοσιογράφων ακολουθούν μία γεμάτη αδρεναλίνη διαδρομή στην κατακερματισμένη Αμερική του κοντινού μέλλοντος, η οποία ισορροπεί στο χείλος του γκρεμού.

Ο Άλεξ Γκάρλαντ γράφει το σενάριο και σκηνοθετεί μία πρωτότυπη  ιστορία, έναν συνδυασμό roadmovie και πολεμικής ταινίας με φόντο την κατακερματισμένη Αμερική του κοντινού μέλλοντος.

Σκηνοθεσία:

Alex Garland

Ηθοποιοί:

Wagner Moura, Nick Offerman, Cailee Spaeny, Kirsten Dunst, Jefferson White, Stephen McKinley Henderson, Nelson Lee, Evan Lai

 

Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι :

ΚΑΝΟΝΙΚΟ 6€

ΜΑΘΗΤΙΚΟ – ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ – ΑΝΕΡΓΩΝ – ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ – ΑΜΕΑ (με την επίδειξη κάρτας ) 4€

 

Διαβάστηκε 227 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 00:17
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.